Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra sund

Kebabspyd med blomkåls couscous

(baseret på 272 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g økologisk hakket oksekød
½ spsk spidskommen
½ tsk knust chili
½ pasteuriseret æg
½ dl rasp
Persille
Salt og peber
4 træspid
Olie til at dryppe med
Blomkåls couscous:
½ blomkål
Persille
Abrikoser i tern
Saft fra ¼ citron
2 tsk olie
Salt og peber
1 dl yoghurt

Ingredienser

450 g økologisk hakket oksekød
2 tsk spidskommen
½ tsk knust chili
¾ pasteuriseret æg
¾ dl rasp
Persille
Salt og peber
6 træspid
Olie til at dryppe med
Blomkåls couscous:
¾ blomkål
Persille
Abrikoser i tern
Saft fra ¼-½ citron
3 tsk olie
Salt og peber
1½ dl yoghurt

Ingredienser

600 g økologisk hakket oksekød
1 spsk spidskommen
1 tsk knust chili
1 skrabeæg - pasteuriseret
1 dl rasp
Persille
Salt og peber
8 træspid
Olie til at dryppe med
Blomkåls couscous:
1 blomkål
Persille
Abrikoser i tern
Saft fra ½ citron
4 tsk olie
Salt og peber
2 dl yoghurt

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skyl og hak persille og læg ⅔ til side. Læg spyddene i koldt vand (så brænder de ikke på i ovnen).
  2. Kom hakket kød, rasp, æg, chiliflager, spidskommen, salt og peber i en skål sammen med 1/3 af persillen.
  3. Ælt farsen godt igennem evt. med hænderne (husk at vaske dem grundigt først).
  4. Del farsen op i 4 lige store stykker og form en ca. 10 cm lang pølse. Stik et spyd igennem hver kebab og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp med lidt olie og bag dem i ovnen ca. 15-20 min. De skal være gennemstegte.
  5. Fjern evt. blade fra blomkålen og skyl den. Riv den på den grove side af et rivejern eller i en foodprocessor.
  6. Vend blomkålen med abrikoser, persille, citronsaft, olie, salt og peber. Vend det hele godt rundt.
  7. Server de færdigbagte kebabspyd med blomkåls couscous og yoghurt som dip.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skyl og hak persille og læg ⅔ til side. Læg spyddene i koldt vand (så brænder de ikke på i ovnen).
  2. Kom hakket kød, rasp, æg, chiliflager, spidskommen, salt og peber i en skål sammen med 1/3 af persillen.
  3. Ælt farsen godt igennem evt. med hænderne (husk at vaske dem grundigt først).
  4. Del farsen op i 6 lige store stykker og form en ca. 10 cm lang pølse. Stik et spyd igennem hver kebab og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp med lidt olie og bag dem i ovnen ca. 15-20 min. De skal være gennemstegte.
  5. Fjern evt. blade fra blomkålen og skyl den. Riv den på den grove side af et rivejern eller i en foodprocessor.
  6. Vend blomkålen med abrikoser, persille, citronsaft, olie, salt og peber. Vend det hele godt rundt.
  7. Server de færdigbagte kebabspyd med blomkåls couscous og yoghurt som dip.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skyl og hak persille og læg ⅔ til side. Læg spyddene i koldt vand (så brænder de ikke på i ovnen).
  2. Kom hakket kød, rasp, æg, chiliflager, spidskommen, salt og peber i en skål sammen med 1/3 af persillen.
  3. Ælt farsen godt igennem evt. med hænderne (husk at vaske dem grundigt først).
  4. Del farsen op i 8 lige store stykker og form en ca. 20 cm lang pølse. Stik et spyd igennem hver kebab og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp med lidt olie og bag dem i ovnen ca. 15 min.
  5. Fjern evt. blade fra blomkålen og skyl den. Riv den på den grove side af et rivejern eller i en foodprocessor.
  6. Vend blomkålen med abrikoser, persille, citronsaft, olie, salt og peber. Vend det hele godt rundt.
  7. Server de færdigbagte kebabspyd med blomkåls couscous og yoghurt som dip.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2077 kJ (496 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 663 158 32
Kulhydrat 791 189 38
Fedt 623 149 30

Er du sulten efter mere?

Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu