Frijoles charros - Mexicansk bønnegryde med pulled pork og ris
20-30
5 dages holdbarhed

Frijoles charros - Mexicansk bønnegryde med pulled pork og ris

Frijoles Charros er en traditionel og populær mexicansk ret, der også kaldes "cowboybønner". Rigtig mexicansk comfort food!

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Smør
  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Hvidløg
½ fed
Løg
½ stk
Rød peber
½ stk
Gulerod
1 stk
Koriander, frisk
½ pose
Grøn chili
½ stk
Kidneybønner
½ dåse
Pulled pork (Selleri, Sennep)
300 ca-g
Oksebouillon
½ pose
Tomatpuré
½ pakke
Hakkede tomater
1 dåse
Røget chili
½ pakke
Oregano
½ pose
Spidskommen
½ tsk
Paprika
½ tsk
Lime
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 729 kcal
  • Fedt 18 g
  • Kulhydrater 95 g
  • Protein 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Vil du have en mildere ret kan du skrabe kernerne ud af chilien inden du hakker den.

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Forberedelse: Pil hvidløg og løg og hak fint. Skyl og rens peberfrugt og skræl gulerod. Skær begge i små tern. Skyl koriander og chili. Hak korianderen groft og chili fint (se tips). Si lagen fra bønnerne og skyl dem. Tag pulled pork ud af posen, skær kødet i store tern og gem væden.
  3. Bønnegryde: Varm en gryde op til middelhøj varme og tilsæt lidt olie. Steg kødet i 3-5 min. til det begynder at tage farve. Kom hvidløg, peberfrugt, gulerødder, chili og halvdelen af ​​løget i. Kog videre 4-5 min. Tilsæt tomatpuré og lad det koge i endnu 1 min. Tilføj bønner, hakket tomat, alle krydderierne, bouillon og 1½ dl vand. Bring i kog og lad det simre i 10-12 min. Rør i gryden undervej.
  4. Bønnegryderet fortsat: Tilsæt lidt af væden fra kødpakken, når der er 5 min. tilbage af tilberedningstiden og smag til med salt og peber. Tilføj til sidst lige inden servering 1 spsk smør, halvdelen af ​​korianderen og limesaft efter smag.
  5. Servering: Del resten af ​​limen i både. Top retten med resten af ​​det hakkede løg og koriander. Servér med ris og limebåde til.