Vores artikler

Græsk mad: 5 favoritter fra det græske køkken

Grækenland er en drømmedestination for madelskere verden over. Med disse fem græske favoritretter kan du invitere den græske middelhavsstemning ind i dit hjem og nyde autentiske smagsoplevelser fra det græske køkken.


Sund og lækker mad på budget

Opdag, hvordan du nemt kan planlægge og tilberede sund mad på budget. Få tips til at spare uden at gå på kompromis med smag eller kvalitet.


Vegetar gryderet: lækre opskrifter for hele familien

Når det kommer til vegetariske gryderetter, er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan finde på at lave. Få tips til at lave mættende og smagfulde vegetariske gryderetter, der vil glæde hele familien, her.


Din guide til mexicanske pandekager

Mexicansk mad er kendt for brugen af mange forskellige former for pandekager. Lad os udforske de mest populære mexicanske pandekager og deres unikke egenskaber.


Velsmagende vinterretter for hele familien

Opdag inspirerende vinterretter, der varmer både krop og sjæl i den ellers bidende vinterkulde. Lige fra klassiske gryderetter til hjertevarmende supper. Find de perfekte opskrifter på lækker vintermad for hele familien her.


Indisk mad: en madelskers paradis

Udforsk Indiens lækreste madtraditioner med disse fem lækre opskrifter på indisk mad. Se her, hvordan RetNemt gør det nemt at bringe smagen af Indien hjem til dig.


Inspiration til mad til børnefødselsdag

Opdag inspirerende og sjove madideer til den perfekte børnefødselsdag. Vi giver dig vores tips og tricks her, perfekt til at skabe hyggelige og smagfulde stunder rundt om spisebordet.


Hurtig aftensmad på 15 minutter

Mangler du inspiration til nem aftensmad på 15 min? Opdag nemme og lækre opskrifter, der forvandler dine sædvanlige hverdagsretter til inspirerende måltider uden stress.


Derfor har familien Ringgaard Kitchell været kunder i 17 år

Hvad der startede som en praktisk løsning i en travl hverdag, udviklede sig efterhånden til en livsstilsændring, der gav mere ro, inspiration og madglæde i hverdagen. I denne artikel fortæller familien Ringgaard Kitchell om deres gode erfaringer med vores måltidskasser.


Hvorfor og hvordan bruger thailænderne wokken?

Thailandsk madlavning er kendt for sine kontraster, friskhed og brugen af ​​sprøde grøntsager – og nøglen hertil er deres brug af wokken. Men hvorfor er wokken så central i thailandsk madlavning, og hvordan bruges den egentlig? Få svaret i denne artikel!


RetNemts guide til thailandsk mad

Verden har for længst taget thaimad til sig. Men hvor meget ved du egentlig om thailandsk madlavning, råvarer og kultur? Læs med, og lær madskikkene i tropiske Thailand bedre at kende.


Thailandsk mad: 5 favoritter fra det thailandske køkken

Er thailandsk mad også blandt dine favoritter? Med disse fem simple opskrifter kan du opleve nye sider af det thailandske køkken med lækre retter, der sætter en frisk twist på nogle af dine klassiske favoritretter og introducerer dig til nogle nye populære thailandske madtraditioner.


Derfor har familien Ringgaard Kitchell været kunder i 17 år

Hvad der startede som en praktisk løsning i en travl hverdag, udviklede sig efterhånden til en livsstilsændring, der gav mere ro, inspiration og madglæde i hverdagen. I denne artikel fortæller familien Ringgaard Kitchell om deres gode erfaringer med vores måltidskasser.


Fødselsdagsfrokost: sådan gøres det nemt

Nem fødselsdagsfrokost kan være en gamechanger, der giver dig mulighed for at nyde dagen uden at skulle bekymre dig om komplicerede opskrifter og lang forberedelsestid. Få inspiration til nem fødselsdagsfrokost her!


Smagfuld nytårsmenu: en festlig smagsoplevelse

Nytår er årets mest festlige dag, hvor vi fejrer slutningen på året, der er gået, og byder det nye år velkommen med glæde, fest og ikke mindst en overdådig nytårsmenu. Få inspiration til din nytårsmenu her!


Nem gæstemad: en simpel guide

Savner du inspiration til nem og lækker gæstemad, til når du får gæster på besøg, er du kommet til det helt rette sted. Få 7 nemme opskrifter her!


Nemme forretter til fest: den ultimative guide

Når der skal holdes fest for familie og venner, går der ofte meget tid med forberedning, især når det kommer til madlavningen. Ved at vælge en nem forret sparer du tid i køkkenet og får mere tid sammen med dine gæster, når de ankommer.


Den ultimative guide til en smagfuld vegetarisk festmenu

Når du planlægger en festlig begivenhed, kan en vegetarisk festmenu være den ultimative måde at imponere dine gæster med lækre og nytænkende retter. Her er en guide til at skabe en mindeværdig fest med en række farverige og velsmagende vegetariske retter.


Proteinrige alternativer til kød i dine måltider

Er du på udkig efter lækre alternativer til kød til dine måltider? I denne artikel skal vi se nærmere på proteinrige og velsmagende alternativer til kød, der mætter godt og som er nemme at implementere i dine måltider.


Rengøring af grillrist: en simpel guide

Lær, hvordan man effektivt renser sin grillrist med vores simple guide fra RetNemt. Vi gennemgår processen trin-for-trin, samt deler tips til optimal pleje og vedligeholdelse.


Opbevaring af krydderier

Vil du gerne have mest muligt ud af dine krydderiers holdbarhed, smag og aroma? I denne artikel får du en simpel guide til korrekt opbevaring af krydderier.


Sund aftensmad til børn

Børn kan nogle gange være et svært publikum, når det kommer til at introducere sund mad. Men frygt ej! Der findes et hav af lækre og sunde retter, der elskes af både store og små.


Sunde ideer til frokost

Er du på udkig efter sunde ideer til frokost? I denne artikel giver vi hos RetNemt vores bedste tips og ideer til en sund og nærende frokost, der både smager godt og giver fornyet energi til resten af eftermiddagen.


Inspiration til sjov aftensmad til børn

At få kræsne småbørn til at spise sundt og prøve nye ingredienser er ofte en krævende opgave, der grænser til det uovervindelige. Men frygt ej! Der findes en smart løsning på dette problem: sjov mad til børn.


10 ideer til nem laktosefri frokost

Hvordan laver man en nem og lækker laktosefri frokost? Det vil vi svare på i denne artikel, hvor vi giver 10 gode bud på lækre laktosefri retter, som du nemt kan lave til frokost.


10 ideer til nem laktosefri aftensmad

Savner du ny inspiration til nem og lækker glutenfri aftensmad? Så læs med her, hvor vi giver vores bedste bud på lækre glutenfri retter, perfekt til at pifte aftensmaden op.


7 ideer til nem glutenfri frokost

Hvordan laver man en lækker glutenfri frokost? Det vil vi svare på i denne artikel, hvor vi kommer med 7 gode bud på nemme og lækre glutenfri retter, som du kan lave til frokost.


10 forslag til nem vegansk aftensmad

Vegansk mad er for mange et uudforsket territorium, men veganske retter har ikke desto mindre masser at byde på. Se bare disse lækre veganske retter, der byder på vidunderlige smagsoplevelser, du sent vil glemme!


10 ideer til lækker glutenfri aftensmad

Er du på udkig efter ny inspiration til lækker glutenfri aftensmad? Så er du kommet til rette sted! Lad os se nærmere på 10 velsmagende ideer til nem og lækker glutenfri aftensmad.


8 forslag til lækker vegansk frokost

Kunne du godt tænke dig at spise mere plantebaseret til frokost? Så er veganske retter måske lige noget for dig. Lad os se nærmere på 7 skønne bud på lækre veganske retter, som du nemt og hurtigt kan lave til frokost.


Langtidsholdbar mad: en praktisk guide

At have langtidsholdbar mad derhjemme kan være nøglen til at gøre livet lettere for travle børnefamilier. Udover at spare tid og stress giver det også mulighed for at undgå usunde fristelser og sikre, at familien altid har nem og næringsrig mad inden for rækkevidde.


Opbevaring af løg: En praktisk guide

Ved du, om du opbevarer dine løg på den mest optimale måde? Hvis ikke, så lad os tage et kig på nogle enkle og effektive måder at opbevare løg på, så de holder sig friske i længere tid.


Opbevaring af porrer: en simpel guide

Hvordan opbevarer man porrer korrekt? Få svaret i denne artikel, hvor vi kigger nærmere på, hvordan du opbevarer dine porrer for at få mest ud af holdbarheden, smagen og næringsværdien.


Den ultimative guide til opbevaring af jordbær

Ved du egentlig, hvordan du opbevarer dine jordbær for at mest ud af både holdbarhed, konsistens og smag? Hvis ikke, så læs med her, hvor vi giver vores bedste tips til korrekt opbevaring af jordbær.


Tips til opbevaring af tomater

Har du helt styr på, hvordan du opbevarer dine tomater for at få mest ud af både smag og holdbarhed? I denne artikel kommer vi med vores bedste tips til korrekt opbevaring af tomater.


Tips til korrekt opbevaring af rabarber

Har du helt tjek på, hvordan man opbevarer rabarber korrekt? Hvis ikke, så læs med i denne artikel, hvor vi kommer til at se nærmere på de optimale opbevaringsforhold for rabarber.


4 ideer til sjove Halloween snacks

Hvad kan du servere for dine gæster til din næste Halloween-fest, der skaber sjove og smagfulde minder på årets mest uhyggelige aften? Vi har svaret! Her er 4 sjove ideer til lækre Halloween snacks.


Koreansk mad: 5 favoritter fra det koreanske køkken

Kunne du tænke dig at opleve nogle af Koreas lækreste madtraditioner hjemme i eget køkken? Med disse fem nemme og lækre koreanske retter kan du udvide din madhorisont og pifte hverdagsmaden op med autentiske koreanske delikatesser, der giver lyst til mere.


RetNemts guide til kimchi

Kimchi er Koreas nationalret og har da også opnået stor popularitet verden over. Vil du vide mere om kimchi og dets anvendelse i madlavning, så læs med her.


3 populære krydderier i koreansk mad

Er du nysgerrig på, hvad der gør koreansk mad unik? I denne artikel skal vi se nærmere på tre populære krydderier, der alle er uundværlige i det koreanske køkken: sesamolie, soja og gochujang.


RetNemts guide til gochujang chilipasta

Du har måske hørt om den koreanske chilipasta kaldet gochujang, men hvad er det, hvordan bruges det, og hvilke retter kan den egentlig bruges i? Alle disse spørgsmål vil vi svare på i denne artikel.


Græskarguide: Bliv klogere på efterårets græskarsorter

Et af de mest ikoniske symboler på efteråret er græskar, der ikke kun har en forbindelse til Halloween, men også til skønne, varme gryderetter og smagfulde retter. Lad os dykke ned i græskarverdenen og udforske de forskellige typer, smagsvarianter og anvendelsesmuligheder.


5 forslag til nem Halloween mad med græskar

Hos RetNemt ved vi, hvor vigtigt det er at fejre disse (u)hyggelige traditioner sammen med familien. Derfor vil vi i denne artikel komme med 5 lækre forslag til uimodståelige Halloween-retter, der har græskar som hovedingrediens.


Enkel guide: Sådan laver du nem frokost til børn

Frokost er en vigtig del af et barns hverdag, fordi den hjælper med at holde energiniveauet jævnt, indtil der skal spises aftensmad. Heldigvis er det super nemt at lave god frokost til børn, der både er velsmagende og mættende. Se bare her!


Gode mellemmåltider til børn

Mellemmåltider er en vigtig del af et barns hverdag, da de hjælper med at holde energiniveauet jævnt i løbet af dagen. Men hvad er så eksempler på gode mellemmåltider til børn? Det vil vi se nærmere på i denne artikel.


Enkel guide: Gode grøntsager til børn

Hvorfor er det, at så mange børn er skeptiske over for grøntsager? Grøntsager er rige på fibre og en vigtig kilde til en lang række næringsstoffer, som vi har brug for. I denne artikel giver vi hos RetNemt vores bedste tips til at få børnene til at spise flere grøntsager.


Tips og inspiration til madlavning for mindre børn

Børn, der er involveret i madlavning, vil ofte være mere interesseret i at spise maden. At finde nemme og børnevenlige opskrifter, hvor børnene kan være med til at lave maden, er derfor et klassisk tip til forældre, der har svært ved at få deres børn til at spise maden. Kan man tidligt vække interessen for madlavning, er det sandsynligt, at den vil følge barnet hele livet.


10 forslag til nem og lækker fredagsmad

Fredagsmad er noget helt særligt. En arbejdsuge er ovre, og man ser frem til et par velfortjente fridage med familie og venner. Overgangen fra hverdag til weekend er den perfekte anledning til at diske op med en sund og lækker fredagsmiddag for hele familien.


Sådan laver du den perfekte madpakke med kolde retter

Madpakker med kolde retter er en praktisk løsning til de dage, hvor du enten ikke har tid til at lave mad, eller hvor du bare gerne vil have et enkelt måltid med på jobbet. Her får du vores 10 bedste bud på kolde retter til madpakken.


Vintermad: 10 lækre opskrifter til vinteren

I de kolde vintermåneder er der intet bedre end varme supper og smagfulde gryderetter til at skabe madglæde rundt om bordet. Savner du ny inspiration til dine vinterretter, kommer der en håndsrækning her!


Vegetar grill: inspiration til vegetarisk grillmad

Grillmad forbindes typisk med grillet kød, men der findes nu altså uendeligt mange skønne vegetariske grillretter, der tager din grillmad til et helt nyt niveau. I denne artikel deler vi vores bedste bud på lækker vegetarisk grillmad.


Middelhavsmad – nemme retter og opskrifter

Middelhavsmadens fortryllende smagsoplevelser har gjort den til en favorit blandt madelskere verden over. Så hvorfor ikke slippe appetitten løs og lade dig forføre af Middelhavets lækreste madtraditioner?


Inspiration og tips til nem picnic mad

Er du i tvivl om, hvilke retter du skal medbringe på din næste picnic-tur med familien? I denne artikel giver vi vores bedste tips til nem og lækker picnic mad, der vil imponere både store og små.


Lækre efterårsretter til gæster

I de kolde efterårsmåneder er tiden perfekt til at invitere dine gæster ind i varmen til masser af efterårshygge og lækre efterårsretter. Er du på udkig efter inspiration til nemme efterårsretter til gæster, er du kommet til det rette sted!


Populære indiske krydderier i indisk madlavning

Savner du en oversigt over, hvilke indiske krydderier du bør tilføje til krydderihylden derhjemme, når du vil kaste dig ud i indisk madlavning? Så er du kommet til det rette sted! I denne artikel ser vi nærmere på 10 populære indiske krydderier.


Indisk mad – nemme retter og opskrifter

Indisk mad er en favorit blandt mange, og det findes der mange gode grunde til. Heldigvis behøver du ikke rejse hele vejen til Indien for at opleve landets lækreste madtraditioner. Vores dygtige kokke har udviklet fem lækre indiske opskrifter, så kan forkæle hele familiens smagsløg med den gode smag af indisk mad.


Kan man fryse ost?

Skimmelost, hård ost og blød ost – hvilke oste kan man egentlig fryse? Læs vores guide til, hvad der gælder for de forskellige typer ost.


Hvordan opbevarer man hvidløg?

Køleskabet, fryseren eller køkkenbordet? Dette er den bedste måde at opbevare hvidløg på. Vi giver dig fire enkelte tips til, hvordan du holder hvidløg friske.


5 enkelte tips til at reducere madspild

Hvert år smider danske husstande signifikante mængder mad ud. Hos RetNemt får du her fem simple tips til, hvordan du og din familie kan bidrage til at reducere madspildet.


Lækre salater til buffet

En salatbuffet byder på en bred vifte af muligheder, der kan tilfredsstille smagsløgene hos selv de mest kræsne spisere. Her får du vores bedste tips og trick til lækre salater til buffet.


Lækker salat til aftensmad

Salater har ry for at være kedelige og uden smag og knas, men faktisk skal der slet ikke så meget til for at pifte en ellers middelmådig salat op til en velsmagende salat.


Lækre salater til fest

Savner du inspiration til lækre salater til fest? Her får du vores bedste bud på lækre sommersalater, der er perfekte til fester med gæster.


Inspiration til lækre sommersalater

Mangler du inspiration til lækre sommersalater? Her får du tre bud på lækre sommersalater, som du kan bruge til at pifte hverdagsmaden op i sommermånederne.


5 tips til at stoppe sukkertrang

Har du svært ved at holde dig fra de søde sager, selvom du aktivt prøver at føre en sundere livsstil? Her får du 5 tips til at stoppe din sukkertrang.


Måltidskasser er vejen til madglæde

Om du vælger måltidskasser, finder inspirerende opskrifter på nettet eller står i køkkenet med et åbent sind og gode ingredienser er opfordringen fra os klar: find tid til at spise god mad sammen!


Måltidskasser tilpasset 1 person | RetNemt

Bor du alene, og vil du have sund og velsmagende aftensmad til én person? Uanset om vil gøre madlavningen lettere, spare tid eller skrue op for de gode smagsoplevelser, er der mange fordele ved at vælge en måltidskasse.


Glutenfri måltidskasser | RetNemt

Glutenallergi kan give anledning til mange udfordringer i hverdagen, når det kommer til indkøb og madlavning. Heldigvis kan du med en glutenfri måltidskasse gøre det både nemt og hurtigt at lave glutenfri retter for enhver smag.


Det spiser man i Alperne

Alperne byder på mange vidunderlige madtraditioner. Heldigvis behøver du ikke drage sydpå for at opleve Alpernes madkultur, når den er bedst. Her får du fem bud på lækre alperetter, som du selv kan lave derhjemme.


Nemme ideer til aftensmad

Nem aftensmad behøver ikke være ensbetydende med kedelig aftensmad. Her har du vores bedste bud på velsmagende og nem aftensmad, som kan serveres på ca. en halv time.


3 tips til sund mad i det nye år

Et nyt år står for døren, og for mange betyder det, at tiden er kommet til at revurdere spisevanerne. Heldigvis er der masser af tips og inspiration at hente til dig, der drømmer om en sundere livsstil i det nye år.


Tips til nem og sund aftensmad

Mangler du inspiration til nem og sund aftensmad? Her får du masser af smarte tips og tricks, som gør det nemt at lave sund og nærende aftensmad uden at gå på kompromis med den gode smag.


Nem mad til mange gæster

At lave mad til mange gæster kan være noget af en udfordring. Heldigvis er der mange tips og tricks, der gør det nemt for dig at tilberede en velsmagende middag til mange gæster.


Ideer til hurtig aftensmad

Efter en lang arbejdsdag er der ofte ikke overskud til den helt store indsats i køkkenet. Her får du vores bedste tips og tricks til hurtig aftensmad.


Ideer til nem og lækker aftensmad

Mangler du inspiration til nem og luksuriøs aftensmad, som du nemt kan lave på en lørdag aften, hvor I sammen som familie vil spise noget ekstra lækkert? Frygt ej, hjælpen kommer her!


Nem mad til gæster

Får du snart gæster på besøg, og er du tom for ideer til nem og velsmagende aftensmad, får du her lidt tips og tricks til nem mad til dine gæster.


Nemme retter til aftensmad

God og velsmagende aftensmad kan se ud på mange forskellige måder og behøver slet ikke være svær at lave. Her er nogle simple tips til nem aftensmad, som hele familien vil synes godt om.


Oplev madkulturen i Californien

Madkulturen i Californien er kendt for at kombinere sund kost med lækre og multikulturelle smagsoplevelser. Mangler du inspiration til lækre californiske retter? Så er du kommet til det rette sted.


Sådan laver du din egen Buddha bowl

Hvis du ønsker en mere sund og varieret kost, skulle du virkelig prøve at lave en Buddha Bowl. Lyder den vegetariske ret som noget for dig, får du her to opskrifter på skønne Buddha bowls.


Måltidskasser i Odense | RetNemt

Bor du i Odense, og vil du pifte hverdagsmaden op med nye og spændende retter? Vælg en måltidskasse og få leveret nem og velsmagende aftensmad lige til døren.


Måltidskasser i Aalborg | RetNemt

Bor du i Aalborg, kan du få måltidskasser med velsmagende aftensmad leveret lige til døren. Uanset dine madpræferencer har vi den rette måltidskasse til dig.


Sund morgenmad til børn

Morgenmad omtales af mange som dagens vigtigste måltid. Mangler du inspiration til sund og nærende morgenmad til børn? Så er du kommet til det rette sted.


Sund mad til børn

Et sundt måltid kan se ud på mange forskellige måder. Mangler du inspiration til sund mad til børn? Så behøver du ikke lede længere.


Ideer til aftensmad til børn

Når tiden er knap er det svært at afvige fra at servere de samme 5-10 retter om og om igen. Her får du nogle ideer til nem og hurtig aftensmad til børn.


Sådan laver du god mad til børn

Nogle gange kan det være svært finde tid og overskud til at lave god mad til børn i en travl hverdag. Her får du nogle tips til, hvordan du nemt og hurtigt kan lave god mad til dine børn.


Sunde snacks til børn

Mangler du inspiration til sunde snacks til børn? Heldigvis er det super nemt at lave sunde snacks til børn, der både er velsmagende og mættende. Se bare her!


Sådan laver du god mad til kræsne børn

Har du kræsne børn? Så har du helt sikkert oplevet, hvor udfordrende det kan være at lave god mad til børn med begrænsede smagspræferencer. Heldigvis er der masser af hjælp at hente. Se bare her!


Tips og inspiration til nem mad til børn

Det er ikke altid en let opgave at lave varieret mad til børn. Heldigvis er der mange tips og tricks at hente, der kan hjælpe børnefamilier med at få en mere varieret madkultur.


Den perfekte madplan til børn

Med en madplan kan børnefamilier slippe for mange bekymringer i hverdagen. Disse tips og tricks kan du og din familie bruge til at lave en børnevenlig madplan.


Nemme opskrifter på mexicansk mad

Mangler du inspiration til familievenlige mexicanske retter? Pift hverdagsmaden op med disse fem uimodståelige klassikere fra det mexicanske køkken.


Nemme måltidskasser I RetNemt

Med en måltidskasse med nemme måltider slipper du for at bruge hele aftenen i køkkenet. Så er der mere tid til det, der betyder noget.


Sunde måltidskasser | RetNemt

Med sunde måltidskasser kan du leve sundt uden besvær. Få nem levering, hurtig aftensmad og masser af gode og økologiske råvarer her.


Måltidskasser til børn

Den bedste måltidskasse til børn finder du her. Se vores udvalg af næringsholdige og børnevenlige måltidskasser, og bestil i dag.


Fem tips til hurtig, sund aftensmad

Hvordan undgår man at falde i gryden med fast food eller falde for de usunde fristelser, når man ikke har nogen ideer til sund og hurtig aftensmad? Bare rolig, hjælpen kommer her.


Sådan begrænser du dit madspild

Hvert år smider vi danskere tonsvis af madvarer ud. Især frisk frugt og grønt ryger oftere i skraldespanden. Men der er faktisk nogle enkle tips og tricks til, hvordan du kan forlænge holdbarheden på varerne.


Sådan laver du pink sangria

Hvilken drink skal jeg lave til mine gæster? Den her pink sangria er både nem at lave, velsmagende og virkelig god til en solskinsdag på terrassen med venner. Få opskriften her.


Tips til den mest velsmagende påske

Påsken er lige om hjørnet, og med den følger en række hyggelige traditioner, der alle involverer noget spiseligt! Her kommer en guide til den mest velsmagende påske.


Sådan laver du hurtige, velsmagende vegetarretter

Spiser du vegetarisk, er det vigtigt at sikre en god balance af vitaminer og mineraler. Men det behøver ikke tage lang tid at lave lækre vegetarretter. Her er vores tips til at lave hurtige vegetarretter. Læs her!