Krimskrams

God aftensmad varieret og leveret

Det er RetNemt! Her kan du læse om konceptet og os, der står bag det.

Idéen bag vores koncept

De fleste vil gerne servere sund, lækker og varieret aftensmad hver dag – men de færreste har tiden til det. Derfor har vi lavet RetNemt Måltidskasser, som gør det nemmere for dig at:

Finde på hvad I skal spise

Spise sundt og varieret

Prøve nye og spændende retter

Undgå madspild

Sådan fik vi ideen

1.600 timer – det er et helt arbejdsår. Men det er også al den fritid, to personer i to år skulle bruge på at gøre idéen om sund og nem aftensmad leveret til døren til virkelighed. Det lyder ikke ret nemt, og det var det heller ikke.

Grundtanken var at løse hverdagsproblemet ”hvad skal vi spise i aften?” på en måde, så pasta med kødsovs og pizza-takeaway ikke blev den eneste nemme løsning flere gange om ugen. Det store spørgsmål var, om det var en idé, man kunne bygge en forretning på.

Grundlægger Klaus Toft var i 2003 markedschef hos Danske Slagterier og havde mere end 20 års erfaring med udvikling og salg af fødevarer, bl.a. fra Carlsberg og Arla. Medstifter Bjarne Marell, som Klaus Toft mødte i 2004, havde 7 års erfaring med udvikling af e-handel.

Men der skulle mere til end en god idé og gode kompetencer. De næste par år bød på masser af hårdt arbejde med alt fra leje af lokaler til udvikling af hjemmeside, og først i 2006 var RetNemt Måltidskasser en realitet.

I dag er vi ca. 105 ansatte, der hver dag fokuserer på at give vores kunder den bedste oplevelse – fra bestilling til levering. Vi har et godt og mangeårigt samarbejde med dygtige leverandører, opskriftudviklere, fotografer m.fl., som med hver sin ekspertise understøtter den gode kundeoplevelse.

RetNemt - i dag, i morgen og fremover

I dag er RetNemt Måltidskasser ejet af Cheffelo, der er Nordens førende virksomhed inden for måltidskasser. Og vores koncept er og bliver det samme: sunde, velsmagende og nemme måltider baseret på de bedste råvarer – leveret lige til døren.

Hos RetNemt Måltidskasser arbejder vi hele tiden på at kunne give dig de bedste forudsætninger for at lave god og varieret hverdagsmad med gode råvarer. Flere af vores ideer udspringer af inputs og ønsker fra vores kunder. For vores kunder er og bliver altafgørende for vores fortsatte udvikling. Derfor hører vi gerne fra dig, hvis du har ønsker til din fremtidige måltidskasse.

RetNemt Måltidskassers manifest

Retnemt Måltidskasser har en klar holdning til mad og måltider. Det skal smage godt, være nemt, varieret og sundhedsmæssigt forsvarligt. Det forpligter os naturligvis til at levere kvalitet med ærlighed og pålidelighed.

Vores kunder har også klare holdninger og krav til os. De er afspejlet i de seks punkter i Måltidkassernes Manifest.

Vi har travle kunder med behov for nemme og sunde måltider
Vi vil tilbyde nem, varieret og sund mad, som smager godt - hver dag. Måltidskasserne skal få vores kunders hverdag til at hænge sammen.

Vi vil inspirere til ny madlavning og give frihed til at vælge
Vi vil overraske med vores udbud, bruge vores viden om mad, kalorier, råvarer og ikke mindst, mulighederne i maden. Vi vil tilbyde mad fra alle dele af verden - men lade kunden selv vælge.

Vi leverer nemme måltider uden spild
Vi ønsker at levere den bedste pakke samlet set. Vi pakker alt i de rigtige mængder og mindsker madspild. Vi leverer helt til hoveddøren. Vi sparer kunderne tid og giver mere overskud i hverdagen. Vores kunder skal ikke tænke på indkøbslister eller sætte tid af til at handle. Vi forhindrer impulskøb og dermed også ekstra spild. Mindre spild er vores bidrag til en mere bæredygtig verden.

Vi lytter til kunderne og har klare holdninger til råvarer
Vi vælger varerne for vores kunder og dette ansvar forpligter. Derfor tester og udvælger vi råvarerne med omhu. Og derfor søger vi dialog, så vi sikrer den bedste løsning, der passer til kundernes ønsker.

Vi kender leverandøren og denne varer og værdier
Kundernes og vores holdninger skal afspejles i vores leverandørers værdier. Derfor har vi nøje udvalgte og mangeårige leverandører, der yder høj service med upåklagelig kvalitet og hensyn til miljøet.

Vi sætter smagen i centrum
Den gode smag er omdrejningspunktet. Sundhed og nemhed må aldrig være på bekostning af den gode smag.

Råvarer & Ingredienser

God mad starter med gode ingredienser. Derfor har vi udvalgt dine ingredienser ekstra omhyggeligt.

Sundhed & Ernæring

God mad smager ikke kun godt i munden, men er også godt for dig.

Prøv en måltidskasse

Få måltidskasser med sund og varieret aftensmad.

Prøv en måltidskasse nu
Missing alt

Bestil nu og få

Bestil nu og spar op til kr.

Prøv en måltidskasse nu