Gode råvarer giver gode smagsoplevelser

Hos RetNemt mener vi, at god mad starter med gode råvarer. Gode råvarer handler om kvalitet, friskhed, oprindelse og meget mere. Derfor vælger vi altid dine råvarer ekstra omhyggeligt for at give dig de bedste smagsoplevelser.

Prøv en måltidskasse nu

Friske råvarer fra pålidelige leverandører

God mad starter med gode ingredienser! Derfor arbejder vi målrettet med at levere friske råvarer af god kvalitet til alle vores kunder hver uge. Vi samarbejder med nøje udvalgte leverandører, der er pålidelige og ligesom os stiller høje krav til både kvalitet og friskhed. Gennem et tæt samarbejde sikrer vi, at vores kunder altid får friske råvarer af god kvalitet i deres måltidskasser. Vi er utroligt stolte af alle de leverandører, vi samarbejder med. Sammen bidrager vi til at gøre madlavningen nemmere for danske familier.

Vores slagter forstår sig på kødkvalitet, og kødet kommer kun fra lande, hvor vi er sikre på fødevarekvaliteten. Frugt og grønt købes bl.a. på Københavns Grønttorv og leveres løbende henover pakkedagene. Når vores kunder får leveret deres måltidskasser, er råvarerne så friske, at der er 2-5 dage til at få lavet maden.

Korrekt emballage

Emballage er ofte nødvendigt for at øge holdbarheden af fødevarer og dermed reducere madspild. Plast er stadig det materiale, der sikrer den længste holdbarhed af mange fødevarer. I det store billede er madspild faktisk en større belastning for miljøet end plastik, så længe plasten genanvendes. Derfor er det vigtigt, at vi tænker helhedsorienteret, når det kommer til emballage, så vi ikke bidrager til mere madspild ved at bruge mindre egnede emballageløsninger. Den, plastik vi bruger, er naturligvis genanvendelig.

Sammen med vores leverandører optimerer vi emballagen for at give alle vores fødevarer den bedst mulige holdbarhed og samtidigt sikre, at vi bruger mindst muligt plast. Vi stiller også krav til vores leverandører om, hvilken type plast de må bruge i deres emballage. Eksempelvis arbejder vi på at udfase alt sort plast, da det ikke kan genavendes. Nogle fødevarer kræver ingen emballage, og disse lægges direkte i måltidskasserne. Eksempler på sådanne fødevarer er kartofler, løg og gulerødder.

RetNemt i konstant udvikling

Hos RetNemt ønsker vi at bidrage til en mere bæredygtig fødevareindustri. Vores produkt er ikke hele løsningen, men vi vil fortsat gøre vores bedste for at være en del af den. Vi er konstant i udvikling og arbejder løbende på at optimere vores løsninger, så vi kan blive endnu bedre til at tænke bæredygtighed ind i alle vores aktiviteter.

Læs mere

Vil du vide mere om vores måltidskasser?

Med vores måltidskasser kan du se frem til at få friske råvarer af god kvalitet leveret lige til døren. Med frit valg mellem 60 forskellige retter hver uge er der altid noget for enhver smag, så du og familien kan nyde den gode smag af sund og varieret aftensmad, der kan laves på ca. 30 minutter.

Prøv en måltidskasse nu
Missing alt

Bestil nu og få

Bestil nu og spar op til kr.

Prøv en måltidskasse nu