Over 15 år med måltidskasser og glade kunder

Vi glæder os altid over at høre fra vores kunder om deres erfaringer med vores måltidskasser. Tag et øjeblik og lad dig inspirere af nogle af de historier, vores kunder har delt om deres oplevelser med os.

Sådan får Janne hverdagen til at gå op med RetNemt Måltidskasser

For Janne Jensen, der er enlig mor til fire børn, har RetNemt Måltidskasser vist sig som den ultimative redning i en ellers travl hverdag. For halvandet års tid siden stiftede hun bekendtskab med RetNemt Måltidskasser for første gang, og hun har aldrig har set sig tilbage siden.

Gå til artikel

En hverdag i ro og balance

Her fortæller Janne Jensen om, hvordan hun har skiftet tidskrævende madplaner og indkøb ud med mere overskud og tid med familien.

Derfor har familien Kitchell Ringgaard været kunder i 17 år

Hvad der startede som en praktisk løsning i en travl hverdag, udviklede sig efterhånden til en livsstilsændring, der gav mere ro, inspiration og madglæde i hverdagen. I denne artikel fortæller familien Ringgaard Kitchell om deres gode erfaringer med vores måltidskasser, der har givet en hjælpende hånd med madlavningen i intet mindre end 17 år.

Gå til artikel

En bekvem løsning i hverdagen

Her fortæller familien Ringgard Kitchell om, hvordan vores måltidskasser har gjort hverdagen nemmere med sund og lækker hverdagsmad for hele familien.

Missing alt

Bestil nu og få

Bestil nu og spar op til kr.

Prøv en måltidskasse nu