Linquica pølser med spinat og tomatbulgur, mynte og yoghurt
15-20
4 dages holdbarhed

Linquica pølser med spinat og tomatbulgur, mynte og yoghurt

Goa inspireret ret. Krydrede pølser med portugisisk inspriation, her serveret med indisk bulgur.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • nødder,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Skalotteløg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Bulgur (Gluten, Hvede)
125 g
Hakkede tomater
½ dåse
Karry
½ spsk
Babyspinat
100 g
Mynte, frisk
½ pakke
Grillpølse m. linquica
4 stk
Lime
½ stk
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
½ dl
Saltede mandler (Nødder)
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 873 kcal
  • Fedt 55 g
  • Kulhydrater 59 g
  • Protein 35 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tomatbulgur: Pil skalotteløg og hvidløg og hak begge fint. Varm en gryde op med lidt olie. Steg halvdelen af skalotteløg og hvidløg i ca. 1 min. Tilsæt bulgur, hakkede tomater, karry og 2½ dl vand. Rør rundt og kog i ca. 12 min, under låg. Sluk og lad det trække et par minuter. Smag til med salt og peber.
  2. Skyl imens spinaten. Pluk mynten og hak den groft. 
  3. Linquica pølse: Varm en stegepande op med lidt olie. Steg pølserne ved middelhøj varme ca. 10 min. og vend dem ofte. Kom resten af skalotteløg og hvidløg på panden, når pølserne er klar og steg 1 min. Tilsæt spinat og steg til det falder lidt sammen. Krydr med lidt salt og peber.
  4. Anret: Del lime i kvarte og pres saften over bulguren. Top med lidt yoghurt, mandler og hakket mynte. Servér til linquica pølserne med spinat.