Kidney bean enchiladas med guacamole og picco de gallo
25-35
Vegetar
4 dages holdbarhed

Kidney bean enchiladas med guacamole og picco de gallo

Enchiladas er en populær mexicansk ret som består af fyldte tortillas, bagt i ovnen med en krydret tomatsalsa og gratineret ost. Med hjemmelavet guacamole og frisk tomatsalsa er dette måltid fuld af dejlig mexicansk smag.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Sukker
  • Salt
  • Olie
  • Peber

Det skal du bruge

Rødløg
½+½ stk
Lime
½+½+½+½ stk
Rød peber
½ stk
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Kidneybønner
1 dåse
Majskerner
140 g
Tomatpuré
1 pakke
Grøntsagsbouillon
½ pose
Majsstivelse
½ pose
Mexico mix-krydderi
1 pose
Tortilla-wrap (Gluten, Hvede)
4 stk
Revet cheddar (Mælk, Laktose)
50 g
Tomat
1 stk
Koriander, frisk
½+½ pose
Avocado
1 stk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 902 kcal
  • Fedt 35 g
  • Kulhydrater 110 g
  • Protein 38 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Har du ikke en stavblender kan du mose det med en gaffel.

  1. Tænd ovnen og varm op til 225°C (Varmluft).
  2. Letsyltet rødløg: Pil rødløg og skær den første andel i tynde skiver. Bland det med saften fra en ½ ​​lime og 1 tsk sukker i en skål. Hak resten af ​​løget fint og stil til side.
  3. Forberedelse: Skyl, rens og skær peberfrugt i små tern. Pil og hak løg og hvidløg fint. Si lagen fra bønner og majs og skyl dem. 
  4. Enchiladasauce: Kom tomatpuré, bouillon, 2 dl vand, majsstivelse, mexi-krydderi og lidt salt i en gryde. Bring det i kog under omrøring.
  5. Bønnefyld: Varm en stegepande op til høj varme og tilsæt lidt olie. Steg løg, hvidløg og paprika i 3-4 min. til løget er gyldent. Kom bønner, majs og ca. ½ dl enchiladasauce i. Lad det koge videre i 2-3 min.
  6. Enchiladas: Fordel bønnefyldet i tortillaerne og rul dem sammen. Læg enchiladas ved siden af ​​hinanden i et ovnfast fad og fordel resten af ​​enchiladasaucen over dem. Drys revet ost på og bag dem i ovnen i 7-10 min. til osten er smeltet.
  7. Picco de gallo: Skyl og skær tomaterne i små tern. Skyl og hak koriander fint. Kom tomat og halvdelen af ​​korianderen i en skål sammen med det hakkede løg fra trin 2. Pres saften fra én del lime i og smag til med salt og peber.
  8. Guacamole: Del avocado på langs, fjern stenen og tag kødet ud med en ske. Kom det i et litermål eller minihakker sammen med creme fraiche, lidt salt og saft fra én del lime. Blend det med en stavblender (se tips) til en passende grov mos. Vend resten af ​​korianderen i og hæld guacamole i en skål.
  9. Til servering: Skær resten af ​​limen i både. Servér enchiladas med picco de gallo, guacamole, letsyltede løg og limebåde ved siden af.