Subcategory poster

Mexicansk mad

I Sydamerika er de gode til at lave mad – rigtig gode endda. Og derfor er ikke mindst det mexicanske køkken et hit ikke kun i Danmark, men i store dele af verden. Mexicansk mad er ikke kun for dig, der kan lide stærke sager som fx chili. De fleste mexicanske retter kan sagtens laves i mindre krydrede versioner, uden at det bliver på kompromis af smagen og oplevelsen.

FIND OPSKRIFTER PÅ MEXICANSK HER

Ud over klassiske mexicanske ingredienser og råvarer som ris, avocado og bønner, så er Mexico også kendt for sin brug af krydderier som kanel og spidskommen. Og selvom det muligvis lyder skørt at tilsætte kanel i sin kødsauce, så er det slet ikke nogen dårlig ide. Hos RetNemt har vi sammensat vores egne versioner af nogle af de mest populære mexicanske opskrifter. De er alle nemme og hurtige at lave, og ofte er de også mere fedtfattige end de versioner, du ellers kan finde online.

En af de mest elskede mexicanske retter på dansk jord må uden tvivl være chili con carne, og det er slet ikke så svært at forstå. Chili con carne er fyldt med lækre ingredienser og smagsoplevelser, og så er det bare utrolig nemt og hurtigt at lave. Overvejer du at servere chili con carne for familien i aften, så kan du finde vores bud på retten lige her. Er der børn omkring middagsbordet, kan du blot skrue lidt ned for chiliindholdet, og så kan de sagtens spise med.

En anden ret, der også bliver spist flittigt blandt danskerne, er tortillas. De bløde pandekager er et hit, ikke mindst fordi de kan laves præcis, som man har lyst. Her er der nemlig ingen grænser for, hvad du kan putte i af kød, grønsager, salat og tilbehør. Prøv vores cheddargratinerede opskrift med mexikrydret oksekød. Den vil helt sikkert falde i god jord hos resten af familien.
Har du lyst til mexicansk kylling, så kan du prøve en lidt anderledes form for suppe, der blandt andet består af tortillastrimler, kylling og avocado.

DET ER RET NEMT AT LAVE MEXICANSK

Med vores opskrifter bliver det ikke meget nemmere at lave mexicansk mad i en travl hverdag. Gør du brug af vores måltidskasser, så får du endda også alt indkøb leveret direkte til din dør, så du slipper for at rende rundt i supermarkedet. Med en måltidskasse er der garanti for nem, hurtig, sund og lækker aftensmad for hele familien. Prøv det af i dag og oplev, hvor nemt det er.