Kylling tikka masala med æbler og naanbrød
30-40
Mad til 2 dage
5 dages holdbarhed

Kylling tikka masala med æbler og naanbrød

Du får alle ingredienser til at lave en dobbelt portion af kylling tikka masala. Du laver hele retten dag 1 og resterne skal blot varmes dag 2. Det er ekstra nemt og ret billigt.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie
  • Peber

Det skal du bruge

Basmatiris
270 g
Rødløg
1 stk
Rød chili
1 stk
Æble
2 stk
Kyllingeinderfilet
600 g
Rød peber
1 stk
Hakkede tomater
1 dåse
Garam masala
1 pose
Paprika
½ spsk
Hvidløg
2 fed
Naanbrød (Gluten, Mælk, Hvede, Laktose)
4 stk
Mynte, frisk
1 pakke
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1½ dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 841 kcal
  • Fedt 8 g
  • Kulhydrater 135 g
  • Protein 57 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Pil og hak løg. Flæk chili på langs, fjern kerner og frøvægge og hak fint (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Skyl æblerne, halvér, fjern kærnehus og del i både. Læg æblerne i koldt vand.
  3. Svits kyllingestykkerne i olie i en stor gryde ca. 2 min. til de får farve. Tilsæt løg og chili. Rens peberfrugt og skær i strimler. 
  4. Tilsæt peberfrugt, hakkede tomater, paprika, garam masala og pres hvidløg i. Lad retten simre under låg i ca. 5 min.
  5. Tag æblerne op af vandet, kom dem i retten og lad det simre yderligere 5 min. under låg. Smag til med salt og peber.
  6. Lun halvdelen af naanbrødene på begge sider på en brødrister. Skyl mynte, hak halvdelen og drys over retten. Servér med ris, naanbrød og yoghurt.
  7. DAG 2: Hæld kylling tikka masala i en gryde, tilsæt ½ dl vand og varm op ved medium varme. Skru ned, når det begynder at koge og varm ca. 12 min. Kom risene i saucen eller overhæld dem med kogende vand og hæld vandet fra lige inden servering. Udfør punkt 6 igen.