Kyllingekrebinetter med kartoffelpuré og dildstegt kål
35-45
2 dages holdbarhed

Kyllingekrebinetter med kartoffelpuré og dildstegt kål

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Smør
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Bagekartoffel
3 stk
Letmælk (Mælk, Laktose)
¼ dl
Rasp (Gluten, Hvede)
⅓ dl
Pasteuriseret æggeblomme (Æg)
½ bæger
Letmælk (Mælk, Laktose)
½ dl
Hakket kylling
300 g
Skalotteløg
1 stk
Hvidkål
⅓ stk
Honning
½ spsk
Dild
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 862 kcal
  • Fedt 16 g
  • Kulhydrater 131 g
  • Protein 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kartoffelpuré: Skræl kartoflerne og skær i mindre stykker. Kog dem møre 10-12 min. i vand, der lige dækker. Hæld vandet fra og tilsæt mælk og en klat smør. Pisk til en glat puré med elpisker eller stavblender. Smag til med lidt salt og friskkværnet peber.
  2. Kyllingekrebinetter: Bland rasp, æggeblomme, mælk, salt og peber i en skål. Tilføj kyllingekødet og bland det godt sammen. Hæld resten af raspen i en dyb tallerken. Form farsen til bøffer og vend dem i rasp. Varm en stegepande op til høj varme med lidt smør eller olie og brun krebinetterne ca. 2 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg videre ca. 10 min. ialt til de er gennemstegt.
  3. Dildstegt kål: Hak løg fint. Skær kålen i mindre stykker. Varm en stegepande op med lidt smør og steg kålen ca. 2 min. Tilsæt løg, honning, lidt salt og friskkværnet peber. Steg yderligere ca. 1 min. Hak imens dilden og vend i kålen til sidst.
  4. Servér kyllingekrebinetterne med kartoffelpuré og dildstegt kål.