måltidskasser 2 personer

Måltidskasser - 2 personer

Savner I mere tid i hverdagen? Har I svært ved at finde inspiration til aftensmaden? Med en måltidskasse får I sund og varieret kost uden at skulle bruge tid på indkøb og madplaner. Med RetNemt kan I sikre jer et velsmagende måltid mad leveret lige til døren.

måltidskasser 2 personer

Sund aftensmad i en travl hverdag

Også i en mindre husholdning kan det være svært at skulle finde på nye, sunde retter flere gange om ugen. Med måltidskasser til to personer kan I vinde dyrebar tid. Vores måltidskasser indeholder de råvarer, I skal bruge for at sikre jer en varieret kost i en travl hverdag.

Måltidskasser leveret til døren

Hos RetNemt kan du vælge mellem forskellige måltidskasser,  og du får dem leveret direkte til døren. 3 dage, 4 dage, 5 dage eller 6 dage? Flere eller færre? Alt, I skal gøre, er at vælge de måltidskasser, der falder I jeres smag. Så klarer vi resten.

Udforsk jeres måltidskasse sammen

Når I vælger at få jeres aftensmad leveret direkte til døren med en måltidskasse, kan I samtidig få mere tid til at hygge jer med hinanden i køkkenet. Foruden sund og varieret mad får I også rig mulighed for at udforske de forskellige måltidskasser, så I kan vælge de bedste måltidskasser for jer.

Med en måltidskasse kan I altså både øve jer i at lave velsmagende mad og samtidig slippe for det madspild, der let opstår i en travl hverdag. I måltidskasser for to personer får I hos RetNemt mange spændende opskrifter lige til døren.

Hver uge er der 14 nye lækre opskrifter på vores madplan, og I kan frit sammensætte jeres aftensmad i vores udvalg af måltidskasser. Hver kasse indeholder, hvad I skal bruge for at tilberede maden. Vi beder jer kun selv sørge for at have salt og peber, smør eller madolie samt sukker og hvedemel.

Læs mere om vores forskellige måltidskasser: