måltidskasser 2 personer

Måltidskasser til 2 personer

Savner I mere tid i hverdagen, og har I svært ved at finde inspiration til aftensmaden? Med en måltidskasse kan I få en sund og varieret kost uden at skulle bruge tid på indkøb og madplaner. Det giver mere tid til hinanden.

Sund aftensmad i en travl hverdag

Også i en mindre husholdning kan det være svært at skulle finde på nye, sunde retter flere gange om ugen. Med måltidskasser til to personer kan I spare dyrebar tid på madlavning og i stedet få mere tid til at nyde hinandens selskab. Vores måltidskasser indeholder de råvarer, I skal bruge for at sikre jer en varieret kost i en travl hverdag.

Måltidskasser leveret til døren

Hos RetNemt kan du skræddersy din måltidskasse, så den passer til netop jeres ønsker og behov. Er I mest til hurtige, familievenlige eller vegetariske retter? Uanset jeres præferencer kan I være helt sikker på, at vi har den perfekte måltidskasse til jer. Alt, I skal gøre, er at fortælle os, om I vil have mad til to, tre, fire eller fem dage om ugen. Så klarer vi resten og leverer jeres måltidskasser lige til døren.

RetNemt tilbyder fire forskellige færdiglavede måltidskasser: Familiefavoritter, Hurtig, Vegetarisk og Flexitar.

  • Familiefavoritter: Mad som hele familien kan lide - både nye, spændende smage og kendte klassikere.
  • Hurtig: Ekstra hurtige retter til dig med en travl hverdag.
  • Vegetar: Til dig, der gerne vil spise sundt, grønt og klimavenligt.
  • Flexitar: Til dig, der gerne vil veksle mellem vegetarretter og sunde retter med fisk eller fjerkræ.

Når du vælger en af disse måltidskasser, foreslår vi retter til dig baseret på jeres præferencer. Har vi ikke ramt plet, kan du nemt udskifte retterne, så du kan få det, præcis som du gerne vil have det. Vi tilbyder nemlig hele 40 forskellige retter hver uge, som du frit kan vælge imellem.

Måltidskasse til to personer

Udforsk madlavningen sammen

Med en måltidskasse er der lagt op til masser af madhygge i køkkenet. Foruden at nyde den gode smag af sunde og varierede retter er madlavningen en hyggelig måde at have kvalitetstid sammen. Her kan I nemlig prøve kræfter med mange forskellige retter og have det sjovt med at tilberede maden i fællesskab. Der følger altid udførlige opskrifter med, der gør det nemt at tilberede maden.

Vil I prøve pifte hverdagsmaden op? Med en måltidskasse til to personer får I mere tid til hinanden, samtidigt med at I får sunde og varierede retter leveret lige til døren.

Prøv en måltidskasse nu