Måltidskasser til 2 personer

Savner du og din partner mere tid i hverdagen, og har I svært ved at finde inspiration til aftensmaden? Med en måltidskasse til 2 personer kan I få en sund og varieret kost uden at skulle bruge tid på indkøb og madplaner. Det giver mere tid til hinanden.

Måltidskasser med sund aftensmad i en travl hverdag

Også i en mindre husholdning kan det være udfordrende at skulle finde på nye, sunde retter flere gange om ugen. Med vores måltidskasser til to personer kan I spare dyrebar tid på madlavning i hverdagen og i stedet få mere tid til at nyde hinandens selskab. Vores måltidskasser indeholder nemlig alle de råvarer, I skal bruge til at lave lækker aftensmad i en travl hverdag.

Måltidskasser til to personer leveret til døren

Hos RetNemt kan I skræddersy jeres måltidskasser, så de passer til netop jeres ønsker og behov. Er I mest til hurtige, familievenlige eller vegetariske retter? Uanset jeres præferencer kan I være helt sikker på, at vi har den perfekte måltidskasse til jer. Alt, I skal gøre, er at fortælle os, om I vil have mad til to, tre, fire eller fem dage om ugen. Så klarer vi resten og leverer jeres måltidskasser lige til døren.

Hos RetNemt tilbyder vi fire forskellige slags måltidskasser: familiefavoritter, hurtig, vegetarisk og flexitar.

  • Familiefavoritter: Mad, som hele familien kan lide – både nye, spændende smage og kendte klassikere.
  • Hurtig: Ekstra hurtige retter til jer med en travl hverdag.
  • Vegetar: Til jer, der gerne vil spise sundt, grønt og klimavenligt.
  • Flexitar: Til jer, der gerne vil veksle mellem vegetarretter og sunde retter med fisk eller fjerkræ.

Når I vælger en af disse måltidskasser, foreslår vi retter til jer baseret på jeres præferencer. Har vi ikke ramt plet, kan I nemt udskifte retterne, så I kan få det, præcis som I gerne vil have det. Vi tilbyder nemlig hele 60 forskellige retter hver uge, som I frit kan vælge imellem.

Udforsk madlavningen sammen

Med en måltidskasse til to personer er der lagt op til masser af madhygge i køkkenet. Foruden at nyde den gode smag af sunde og varierede retter er madlavningen også en hyggelig måde at have kvalitetstid sammen. Her kan I nemlig prøve kræfter med mange forskellige retter og have det sjovt med at tilberede maden i fællesskab. Der følger altid udførlige opskrifter med, der gør det nemt at tilberede maden.

Vil I prøve pifte hverdagsmaden op derhjemme? Med en måltidskasse til to personer får I mere tid til hinanden, samtidigt med at I får sunde og varierede retter leveret lige til døren.