vegetarisk måltidskasse

Måltidskasser - vegetar

Er du vegetar, eller ønsker du og familien om at spise mere vegetarisk? Hos RetNemt finder du masser af spændende og smagfulde grønne retter. Vælg en vegetarisk måltidskasse og få nem vegetarisk mad leveret lige til døren.

vegetarisk måltidskasse

Vil du have vegetariske retter?

Om du allerede er vegetar, eller om du blot ønsker at skære ned på kød i hverdagen, kan en vegetarisk måltidskasse fra RetNemt være løsningen for dig. Hos os får du velsmagende vegetarretter af gode råvarer.

Få en vegetarisk måltidskasse lige til døren

I en travl hverdag er der ikke meget tid til madplaner og indkøb, og med vores hjælp behøver du slet ikke at bekymre dig om det. Fortæl os, til hvor mange personer og på hvor mange dage, du ønsker mad fra os, så leverer vi vegetarisk mad direkte til døren.

Grønne retter af gode råvarer

Det er blevet en del af de officielle kostråd at spise mindre kød og flere bælgfrugter. Er du allerede vegetar, ved du sikkert, at der findes masser af lækre og velsmagende vegetarretter.

Er du ny på den grønne front, synes du måske, det er svært at finde på varieret, grøn aftensmad. Om du er helt på hjemmebane i grønne asparges og kikærter, eller om du ikke aner, hvad du skal stille op med bønner og linser, kan vi gøre grønne måltider lettere for dig.

Med en vegetarisk måltidskasse fra RetNemt behøver du ikke selv opfinde den dybe tallerken. Vi har gjort det for dig, og vi har tilmed noget at putte i den. Find eksempelvis opskrifter på:

  • Bagelburger med grillost
  • Simregryde med veggie bites og æbler
  • Grøntsagslasagne
  • Wok med grøntsager, grillost og nudler
  • Indisk curry med blomkål

Med vores vegetariske måltidskasser kan du se frem til masser af velsmagende retter fyldt med skønne grøntsager. Maden er let at tilberede, og vi leverer alt, hvad du skal bruge for at lave lækre vegetarretter. Du skal blot sørge for at have salt og peber, smør eller madolie samt sukker og hvedemel.

Vi har styr på din sundhed

Når du ikke spiser kød, skal du have dine proteiner andetsted. Hos RetNemt er vores fokus at gøre sund og velsmagende aftensmad god og let for dig. Vores vegetariske retter er ingen undtagelse. Vores vegetariske måltidskasser er udviklet af professionelle, der sikrer dig vegetabilske proteiner og en korrekt næringssammensætning i din vegetarkasse.

Når du vælger en måltidskasse fra os, kan du frit sammensætte dine kasser ud fra 14 nye opskrifter hver uge. Vi laver dine vegetariske måltidskasser efter de officielle danske kostråd, og vi går højt op i gode råvarer. 40 af vores ingredienser er altid økologiske, og hver uge finder du fem retter, hvor 30-70 procent af ingredienserne er økologiske.

Vores vegetariske måltidskasser sparer dig tid, så du kun skal stå for at tilberede din aftensmad. Gå på opdagelse i vores vegetarretter, og få inspiration til at spise mere grønt. Bestil en vegetarisk måltidskasse fra RetNemt allerede i dag.

Læs mere om vores forskellige måltidskasser: