vegetarisk måltidskasse

Måltidskasser til dig, der er vegetar

Er du vegetar, eller ønsker du og familien at spise mere vegetarisk mad? Hos RetNemt tilbyder vi en vegetarisk måltidskasse, så du kan få leveret spændende og velsmagende vegetariske retter uge efter uge. Det er ret lækkert!

Er en vegetarisk måltidskasse løsningen for dig?

Du ved det sikkert allerede, men det er blevet en del af de officielle kostråd at spise mindre kød og flere bælgfrugter. Er du allerede vegetar, ved du sikkert, at der findes oceaner af lækre og velsmagende vegetarretter. Er du omvendt ny på den vegetariske front, synes du måske, det kan være udfordrende at finde på varieret, grøn aftensmad. Måske er du ikke helt på hjemmebane, når der skal laves mad med grønne asparges og kikærter, og du aner måske heller ikke, hvad du skal stille op med bønner og linser. Det er du helt sikkert ikke alene om.

Uanset om du allerede er vegetar, eller du blot går med ønsket om at skære ned på kødforbruget i hverdagen, kan en vegetarisk måltidskasse være løsningen for dig. Her får du velsmagende vegetarretter leveret lige til døren.

Vegetarisk mad

Inspiration til vegetariske retter

I en travl hverdag er der ikke meget tid til madplaner og indkøb. Og da slet ikke til at finde på nye og spændende vegetarretter. Bare rolig - den klarer vi. Fortæl os blot hvor mange personer og dage du vil have mad til, så klarer vi sagen. Vores dygtige kokketeam har udviklet en lang række vegetaretter, så du kan prøve en masse forskelligt. For tro det eller vej - vegetarisk mad er andet end bare salater.

Her har du nogle bud på lækre vegetarretter:

Lyder det ikke bare lækkert? Vi kan afsløre, at alle disse retter smager fuldstændigt forrygende. Der er altså masser at se frem til, når du vælger kødet fra og prøver kræfter med en vegetarisk menu. Maden er mættende og rig på smag. Og det bedste af det hele er, at vi leverer alt, hvad du skal bruge til at tilberede maden. Du skal blot sørge for at have salt og peber, smør eller madolie samt sukker og hvedemel.

Vil du have mere inspiration til vegetariske retter? Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers med lækre vegetarretter.

Vegetarisk mad

Vi har styr på din sundhed

Når du ikke spiser kød, skal du have dine proteiner andetsted. Hos RetNemt har vi fokus på at gøre det let at servere sund og velsmagende aftensmad. Vores vegetariske retter er ingen undtagelse. Vores vegetariske måltidskasser er udviklet af professionelle kokke, der sikrer dig en korrekt næringssammensætning i din vegetarkasse. Derfor behøver du sklet ikke bekymre dig om, om du nu også får tilstrækkeligt med for eksempel protein. Det giver en masse frihed, så du blot skal fokusere på at nyde maden. Vi sammensætter din vegetariske måltidskasse ud fra de officielle kostråd, og vi går meget op i kvaliteten af vores råvarer, så du altid får friske varer leveret til døren.

Er du fristet til at prøve en vegetarisk mad? Med en vegetarisk måltidskasse kan du opdage en helt ny verden af smag og lækre ingredienser. Det er ret lækkert!

Prøv en vegetarisk måltidskasse