Karry-kokos kylling med blomkål og spinat
35
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Karry-kokos kylling med blomkål og spinat

Kylling i en lækker cremet, mild karrysauce med kokosmælk, blomkål, tomatpure og spinat. Serveret med ris og kokoschips er den et hit for hele familien.

Ingredienser

Allergener

    Basisvarerne kan indeholde andre allergener

    Basisvarer

    • Salt
    • Olie
    • Peber

    Det skal du bruge

    Ris brune
    200 g
    Løg
    ⅔ stk
    Blomkål
    ½ stk
    Kyllingeinderfilet
    300 g
    Karry
    1 spsk
    Tomatpuré
    1 spsk
    Kokosmælk
    2 dl
    Babyspinat
    40 g
    Kokoschips
    2 spsk
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 821 kcal
    • Fedt 28 g
    • Kulhydrater 88 g
    • Protein 55 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    1. Sæt 200 g ris over i 4 dl vand tilsat ½ tsk salt, bring i kog og kog 30 min. under låg. Sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar.
    2. Pil løg og skær i tynde både. Skyl blomkål, del i buketter og skær buketterne i ca. 1 cm tykke skiver.
    3. Varm lidt olie op på en pande og brun kyllingen. Tilsæt løg og karry og steg endnu et par min. Tilsæt blomkål og steg 2 min.
    4. Tilføj tomatpuré, kokosmælk og ¼ dl vand og kog 5 min. Krydr med salt og peber. Tilsæt mere vand, hvis saucen er for tyk.
    5. Skyl og tør spinat. Tilsæt den lige inden servering og vend rundt til spinaten falder sammen. Drys kokoschips over og servér med kogte ris.