Karry-kokos kylling med blomkål og spinat
35-45
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Karry-kokos kylling med blomkål og spinat

Kylling i en lækker cremet, mild karrysauce med kokosmælk, blomkål, tomatpure og spinat. Serveret med ris og kokoschips er den et hit for hele familien.

Ingredienser

Allergener

    Basisvarerne kan indeholde andre allergener

    Basisvarer

    • Salt
    • Olie
    • Peber

    Det skal du bruge

    Fuldkornsris
    200 g
    Løg
    ⅔ stk
    Blomkål
    1 stykke
    Kyllingeinderfilet
    300 g
    Karry
    1 spsk
    Tomatpuré
    1 spsk
    Kokosmælk
    2 dl
    Babyspinat
    50 g
    Kokoschips
    2 spsk
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 857 kcal
    • Fedt 33 g
    • Kulhydrater 85 g
    • Protein 55 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    1. Sæt ris over i 4 dl vand med lidt salt. Kog med låg i 30 min. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig.
    2. Pil løg og skær i tynde både. Skyl blomkål, del i buketter og skær buketterne i ca. 1 cm tykke skiver.
    3. Varm lidt olie op på en pande og brun kyllingen. Tilsæt løg og karry og steg endnu et par min. Tilsæt blomkål og steg 2 min.
    4. Tilføj tomatpuré, kokosmælk og ¼ dl vand og kog 5 min. Krydr med salt og peber. Tilsæt mere vand, hvis saucen er for tyk.
    5. Skyl og tør spinat. Tilsæt den lige inden servering og vend rundt til spinaten falder sammen. Drys kokoschips over og servér med kogte ris.