Grillede koteletter og kartoffelsalat med bladselleri og æble
15-20
4 dages holdbarhed

Grillede koteletter og kartoffelsalat med bladselleri og æble

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Kartofler
300 g
Bladselleri (Selleri)
1 stilk
Æble
½ stk
Skalotteløg
½ stk
Dild, frisk
½ pose
Kotelet
2 stk
Tyrkisk kryddermix
½ pakke
Aioli (Æg)
1 pakke
Rucola salat
50 g
Cherrytomater
100 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 673 kcal
  • Fedt 44 g
  • Kulhydrater 34 g
  • Protein 34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill.
  2. Kartofler: Del kartoflerne i kvarte og kog dem i 12-15 min. til de slipper, når man stikker i dem.
  3. Grøntsager: Skyl og skær selleri i tynde skiver og æble i tern. Pil og hak skalotteløg fint. Skyl og hak dilden fint.
  4. Koteletter: Krydr koteletterne med lidt salt og peber. Grill: Brun koteletterne af på direkte varme. Steg færdig på inddirekte varme ca. 10 min. i alt. Vend dem undervejs. Krydr med kryddermix mod slutningen af ​​stegetiden. Lad kødet hvile indtil servering. Pande: Varm en stegepande op til høj varme og tilsæt lidt olie. Steg kødet ca. 2-3 min. på hver side, så det lige er gennemstegt. Krydr med kryddermix mod slutningen af ​​stegetiden. Lad kødet hvile indtil servering.
  5. Cremet kartoffelsalat: Bland grøntsagerne og kartoflerne sammen i en salatskål og vend aiolien i. Smag til med salt og peber.
  6. Anret: Skyl rucola og cherrytomater og anret på tallerkner sammen med koteletter og kartoffelsalat. Dryp med lidt olivenolie, krydr salt og peber og servér.