Find den bedste måltidskasse til børn

At være en børnefamilie kan let give udfordringer i en travl hverdag. Hos RetNemt mener vi ikke, at aftensmaden skal være en af dem. Hos os får du børnevenlige måltidskasser med indbydende og velsmagende retter, der falder i god jord hos både børn og voksne og som kan laves i løbet af en halv time. Det er ret nemt!

Børnevenlige måltidskasser for hele familien

Børn kan være et hårdt publikum, når det gælder sund og nærende aftensmad. Med en måltidskasse fra RetNemt kan du spare masser af tid og bekymringer i en travl hverdag. Vi tilbyder nemlig både velkendte og nye opskrifter på børnevenlige retter for hele familien, der kan laves både nemt og hurtigt.

Skræddersy din måltidskasse til børn

Hos RetNemt kan I sammensætte jeres måltidskasser, så de opfylder netop jeres ønsker og behov. Vi tilbyder de bedste måltidskasser til børn med masser af spændende opskrifter i børnehøjde for at give dig og din familie de bedste forudsætninger for at lave god mad, der vil imponere både store og små.

Børnevenlige måltidskasser leveret til døren

Når det kommer til at introducere nye ingredienser i maden, kan børn være et svært publikum. Hos RetNemt går vi højt op i gode råvarer og sørger for, at vores måltidskasser til børn indeholder ingredienser, der vækker begejstring og genkendelse hos børnene. I slipper altså for at bekymre jer om at skulle overbevise familiens yngste om fortræffelighederne ved skaldyr og indmad, for den slags finder I slet ikke i vores børnevenlige måltidskasser. Hos RetNemt mener vi desuden, at god mad er sund mad. Derfor tilbyder vi velsmagende og sund aftensmad med masser af populære grøntsager, som også kan nydes rå. Det kan være gulerødder, peberfrugt, sukkerærter og cherrytomater. Vores børnevenlige retter er sammensat, så de hverken er for krydrede eller for stærke, så også sarte smagsløg kan være med.

Børnevenlige retter

Tag børnene med i køkkenet

Vi mener, at de bedste måltidskasser til børn er måltidskasser med børnevenlige retter, hvor alle kan være med. Med vores børnevenlige måltidskasser til børn er der derfor lagt op til masser af hyggeligt samvær omkring maden. Hos os finder I retter, der ikke alene vækker begejstring hos både store og små, men også kan laves af børn helt ned til 11-12 år.

Som børnefamilie kan det være svært at finde tid til at være sammen. Med en måltidskasse får I rig mulighed for at udforske sund mad sammen. Hos os finder I masser af velkendte retter, og I kan i fællesskab hver uge nyde glæden ved at pakke de friske råvarer ud af måltidskassen.

Opskrifterne i vores måltidskasser er detaljeret beskrevet og helt fri for svære fagudtryk. Det står jer derfor frit for, om I vil tilberede aftensmaden sammen eller lade børnene klare madlavningen alene. Med vores børnevenlige måltidskasser kan børn helt ned til 5-6 år være med og deltage i madlavningen.  Der er altså lagt op til nem og hurtig madlavning for hele familien.

Du kan her se, hvordan Sofie hygger sig med madlavningen sammen med sin far.

Skab masser af madglæde med en børnevenlig måltidskasse

En børnevenlig måltidskasse fra RetNemt kan også på længere sigt vise sig at være en god investering. Vores måltidskasser til børn giver nemlig god anledning til at vække madglæde hos familiens yngste, der med tiden vil kunne stå for en større og større del af madlavningen. Har børnene mod på egen maddag, er vores børnevenlige måltidskasser et godt udgangspunkt. Vores retter kan tilberedes af både børn og voksne.

Med vores måltidskasser til børn er der lagt op til masser af gode oplevelser i køkkenet, der giver børnene mod på at gå på opdagelse i madlavningskunsten. De bedste måltidskasser vækker glæde hos både børn og voksne, og vi håber, at I med vores børnevenlige måltidskasser får masser af gode stunder sammen i køkkenet.

Alt, du skal gøre, er at fortælle os, hvor mange personer I ønsker mad til, og hvor ofte I vil have leveret børnevenlige måltidskasser fra os. Så sørger vi for resten.