sunde måltidskasser

Sunde måltidskasser

Vil du gerne føre en sund livsstil, men synes du, at det er svært at finde inspiration til aftensmaden i en travl hverdag? Hos RetNemt finder du sunde måltidskasser med nemme, velsmagende og varierede retter for både børn og voksne - leveret direkte til døren.

sunde måltidskasser

Måltidskasser med varierede og velsmagende retter

Det kan være svært at føre en sund livsstil i en travl hverdag. Hos RetNemt gør vi det let for dig at spise sundt. Vores vigtigste opgave er at gøre aftensmaden så let som muligt for dig. Hos os finder du derfor et bredt udvalg af sund kost til hele familien.

Sund mad leveret direkte til døren

Tiden har det med at flyve i hverdagen. Pludselig er det sidst på eftermiddagen, og det er igen blevet tid til at forholde sig til indkøb og aftensmad. Med sunde måltidskasser fra RetNemt er du fri for at bekymre dig om madplaner og indkøbslister. Vi leverer nemlig sund mad lige til døren.

Vi gør det nemt at spise sundt

Ønsker du et større fokus på sunde madvaner, men synes du, at det er svært at mobilisere overskud til at finde på sunde retter i en travl hverdag? Vi skal nok hjælpe dig. Hos RetNemt finder du forskellige måltidskasser, der gør det lettere for dig at føre en sund livsstil.

Hos os kan du frit sammensætte din aftensmad, så du blot skal stå for tilberedning. Med vores RetSund måltidskasse får du et udvalg af nemme og velsmagende retter, der ikke tager lang tid at lave. Du kan vælge, om du vil have det sundt eller ekstra sundt.

  • Sund: Måltidskassen giver jer sunde og nøglehulsmærkede retter af gode råvarer, der kan tilberedes på blot 20-30 minutter.
  • Ekstra sund: Måltidskassen giver dig og din familie sund og fedtfattig nøglehulsmærket mad. I denne kasse er 60-90 procent af råvarerne desuden økologiske.

Med en sund måltidskasse fra RetNemt får du altså opskrifter på dejlig og sund aftensmad af gode råvarer for både børn og voksne. Alle retter er lette at tilberede, og du og familien vinder mere tid til det, I holder af.

Økologiske råvarer og højt næringsindhold pr måltid

Der er mange fordele ved at vælge af få sunde retter leveret til døren. Om du gerne vil holde den slanke linje, præsentere familien for sundere måltider, eller om du dyrker meget fitness og ønsker sund mad uden besvær, gør en måltidskasse aftensmaden lettere for dig.

Vi ved hos RetNemt, at det kan virke uoverskueligt at sætte sig ind i næringsindhold pr måltid og forholde sig til den bedste sammensætning af kød, fisk og grøntsager. Derfor har vores eksperter gjort det for dig.

Vi tager i alle vores måltidskasser udgangspunkt i de officielle danske kostråd for at sikre dig måde velsmagende og sunde måltider. I vores sunde måltidskasser finder du også gode økologiske råvarer, og vi sikrer dig sund kost med et velafstemt næringsindhold pr måltid. De sunde retter indeholder derfor højst 30 procent fedt, der er altid godt med frugt, grønt og proteiner, og så sørger vi for grove ingredienser med masser af kostfibre.

Vil du og familien i gang med at leve sundere med aftensmad fra RetNemt, er det ret enkelt at komme i gang. I får 14 forskellige retter hver uge, som I frit kan sammensætte, som I vil. Du skal blot fortælle os, til hvor mange personer og på hvor mange dage, du ønsker måltidskasser fra os. Så leverer vi sund aftensmad lige til døren.

Bestil en af vores sunde måltidskasser, og lad os hjælpe dig i gang med en sundere livsstil allerede i dag.

Læs mere om vores forskellige måltidskasser: