Alt i én tacopande med ost, jalapeñosyltet løg og røget chili dressing
20-30
5 dages holdbarhed

Alt i én tacopande med ost, jalapeñosyltet løg og røget chili dressing

I denne simple tacopande, er der masser af gode smage samlet i en og samme gryde. Smeltet ost og masser af lækkert toppings! Sæt hele panden midt på bordet, og alle kan fylde deres egne tacos direkte fra bradepanden!

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Rødløg
1 stk
Æbleeddike (Svovldioxid)
2 spsk
Jalapeños
½ glas
Gul peber
½ stk
Løg
½ stk
Hakket oksekød
300 g
Røget chili
¼+¼ pakke
Mexico mix-krydderi
½ pose
Revet cheddar (Mælk, Laktose)
50 g
Mayonnaise (Æg)
2 spsk
Tortilla-wrap (Gluten, Hvede)
4 stk
Koriander, frisk
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 748 kcal
  • Fedt 38 g
  • Kulhydrater 57 g
  • Protein 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Jalapeñosyltede rødløg: Pil rødløg og skær i tynde skiver. Kog eddike, 2 spsk. vand og 2 spsk sukker op i en lille gryde. Tag gryden af ​​varmen og kom løg og jalapeños (uden væde) i. Lad det trække i lagen indtil servering.
  2. Grøntsager: Skyl, rens og skær peberfrugt i strimler. Pil løg og skær i tynde skiver.
  3. Alt i én tacopande: Varm en stegepande op til god varme og tilsæt lidt olie. Kom kødet på i ét stykke og steg ca. 1 min. på hver side, så det får stegeskorpe. Del nu kødet fra hinanden, skru ned til middel varme og steg til det er gennemstegt. Smag til med salt, peber og halvdelen af ​​det røgede chili. Kom kødet over på en tallerken. Kom lidt ny olie på panden og steg løg og peberfrugt i 2-3 min. Kom kødet tilbage på panden, vend mexico krydderi i og drys revet ost over. Læg låg på og lad gryden stå på svag varme ca. 3 min. til osten er smeltet.
  4. Røget chilidressing: Kom mayonnaisen i en lille skål og rør sammen med resten af ​​det røgede chili og 1 spsk af syltelagen fra trin 2.
  5. Tortillas: Varm tortillas på en tør pande ved høj varme 30 sek på hver side. Del dem i kvarte inden servering.
  6. Servering: Skyl og hak koriander groft. Top tacopanden med røget chilidressing, koriander og syltede løg/jalapeño. Sæt panden på bordet, så alle kan fylde deres egne mini tortillas.