Fisk pakora - Indisk paneret fisk med mangochutney og ris
30-40
3 dages holdbarhed

Fisk pakora - Indisk paneret fisk med mangochutney og ris

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie
  • Mel

Det skal du bruge

Basmatiris
200 g
Saucejævner (Mælk, Laktose)
1 spsk
Garam masala
1 tsk
Hvidløg
½ fed
Ingefær
½+½ stk
Grøn chili
½ stk
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Broccoli
1 stk
Rødløg
½ stk
Babyspinat
30 g
Lime
½ stk
Masala Magic Mangochutney
1 glas
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 833 kcal
  • Fedt 16 g
  • Kulhydrater 129 g
  • Protein 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.  
  2. Paneringsdej: Bland ½ dl mel med saucejævner, garam masala og ¾ dl vand. Skræl hvidløg og ingefær. Hak chili, hvidløg og den ene del ingefær meget fint, brug evt. en morter eller minihakker. Kom det i melblandningen og bland godt.
  3. Fisk: Del fisken i mindre stykker og krydr med salt og peber. Varm en stegepande op med olie, så det dækker bunden. Dyp fisken i dejen og steg den ved mellemhøj varme i ca. 2 min. på hver side. Læg dem til side på et stykke køkkenrulle.
  4. Ingefær-stegt broccoli: Del broccoli i mindre buketter TIP: Brug gerne stokken på broccolien og skær den i tynde skiver. Pil rødløg og skær i både. Varm en stegepande op med lidt olie og steg løg og broccoli i ca. 3 min. Riv resten af ingefæren, skyl babyspinat og kom på panden med lidt salt. Steg videre i ca. ½ min.
  5. Anret: Skær lime i både. Servér fisken med ingefær-stegt broccoli, ris, mangochutney, yoghurt og limebåde.