Missing alt

Oftest stillede spørgsmål

Generelt om mad til døren

 • Du slipper for at finde på nye idéer til aftensmaden
 • Du får sund aftensmad
 • Du sammensætter nemt din egen madplan
 • Du kan lave spændende aftensmad på kort tid
 • Du sparer tid omkring indkøbet

En måltidskasse består af en eller flere opskrifter og alle de råvarer, du skal bruge for at tilberede retten/retterne. Alle retter er sunde og kan tilberedes på ca. 30 minutter.

Du kan tilmelde dig en fast leverance, som kommer hver uge eller hver anden uge.

Ja, på mange måder! Det handler om genbrug, reduktion af madspild, miljørigtige valg og minimering af emballageforbrug (specielt plastik). Tankegangen gennemsyrer hele virksomheden; konceptet, produktionen, distribution og medarbejderne. Vi gør kort sagt – og i samarbejde med leverandører og samarbejdspartnere – rigtig meget for miljøet og klimaet! Og nye tiltag kommer hele tiden til. Læs meget mere her.

Tilmelding til fast levering

Du vælger selv hvor mange personer og hvor mange dage, du vil have mad til pr. uge, samt om du vil have mad fra RetNemt hver uge eller hver anden uge. Du kan frit
ændre retterne frem til bestillings- og ændringsfristen onsdag kl. 23.59, hvis du
hellere vil have noget andet end det, vi har valgt til dig ud fra dine præferencer. Du
kan også springe leverancer over. Læs evt. alle handelsbetingelser her.

Ikke ret meget. Du kan melde dig helt ud når som helst med ned til 1-3 dages varsel. Du kan i øvrigt lægge pause ind, når du skal på ferie, eller springe enkelte leverancer over, når det passer dig.

Vi kan desværre ikke tilbyde et engangskøb, men hvis du tilmelder dig, kan du altid nemt melde dig fra igen - hvis det alligevel ikke er noget for dig og din familie.

Ja, der er 60 nye retter hver uge at vælge imellem. Vi foreslår først retter til dig
baseret på dine præferencer, men du kan til enhver tid ændre i dine retter, hvis du
hellere vil have noget andet. Deadline er altid onsdag kl. 23.59, uanset hvilken dag du
får din måltidskasse leveret.

Du kan til enhver tid sætte din levering på pause, eksempelvis når du skal på ferie. Det gøres ved at logge ind med dit password og vælge Pause levering inden deadline.

Nej, det bestemmer du selv. Du kan vælge at få fast levering hver 2. uge, og du kan til enhver tid sætte din levering på pause. Du kan også springe enkelte leverancer over undervejs.

RetNemt samarbejder med Bekey, der er en digital adgangsløsning. Med Bekey kan vi tilbyde flexlevering til vores kunder i etageopgange. Flexlevering betyder at kunder, der bor i aflåste etageopgange, ikke behøver at udlevere en nøgle eller chip til os forud for deres måltidskasselevering. I stedet får vores chauffører adgang til den aflåste etageopgang via en applikation på telefonen. De digitale nøgler slettes efter leveringen. På den måde kan vores kunder nemt og sikkert få leveret deres RetNemt måltidskasser.


Har din etageopgang Bekey? Så tag kontakt til vores kundeservice, og så hjælper vi dig med at få nøglefri måltidskasselevering.

Levering til døren

Vi leverer over næsten hele landet på 1-3 faste ugedage efter postnummer. Se din(e) leveringsdag(e) her.

Fragtbegyret er 29 kr.

Retterne leveres i særlige papkasser med køleelementer i. Køleelementerne sikrer, at
råvarerne holder den krævede temperatur op til to timer efter senest mulige
leveringstidspunkt ved natleveringer.

Har du levering i dagtimerne, anbefaler vi, at du, så snart du har modtaget din
måltidskasse, stiller kølevarerne i køleskabet for at sikre fødevaresikkerheden og
friske råvarer. Vi har køleelementer i kasserne for at sikre køling under transport, men
efter leveringen er sket på din adresse, har du selv ansvaret for at sikre friske råvarer.

Dér, hvor du ønsker det! Du skriver det i leveringsbeskeden ved tilmelding. Det er dog bedst, hvis kassen kan stå i læ for vind og vejr.

Bestillings- og ændringsfristen er onsdag kl. 23.59, uanset hvilken dag du får din
måltidskasse leveret.

Maden kommer i en særlig papkasse med køleelementer, der sikrer den rette
temperatur på kølevarerne i op til to timer efter senest mulige leveringstidspunkt ved
natleveringer. Ved dagsleveringer anbefaler vi, at du, så snart du har modtaget din
måltidskasse, stiller kølevarerne i køleskabet for at sikre fødevaresikkerheden og
friske råvarer. Vi har køleelementer i kasserne for at sikre køling under transport, men
efter leveringen er sket på din adresse, har du selv ansvaret for at sikre friske råvarer.

Du behøver ikke være hjemme. Vi stiller måltidskassen hjemme hos dig, dér, hvor du har angivet, at du vil have den. Det er dog bedst, hvis kassen kan stå i læ for vind og vejr.

Ikke noget problem – vi tilbyder en nøgleservice. Klik her for info om, hvordan det virker.

RetNemt samarbejder desuden med Bekey, der er en digital adgangsløsning. Med Bekey kan vi tilbyde flexlevering til vores kunder i etageopgange. Flexlevering betyder at kunder, der bor i aflåste etageopgange, ikke behøver at udlevere en nøgle eller chip til os forud for deres måltidskasselevering. I stedet får vores chauffører adgang til den aflåste etageopgang via en applikation på telefonen. De digitale nøgler slettes efter leveringen. På den måde kan vores kunder nemt og sikkert få leveret deres RetNemt måltidskasser.


Har din etageopgang Bekey? Så tag kontakt til vores kundeservice, og så hjælper vi dig med at få nøglefri måltidskasselevering.

Når du har pakket din måltidskasse ud, kan du folde papkassen sammen og aflevere den til genbrug. Opskrifterne sorteres som papir. Vandet fra køleelementerne kan bruges til at vande planterne, mens posen sorteres som plast.

Ja, det kan du principielt godt, men det kræver uhindret adgang, da vi primært leverer om natten; primært natten til søndag kl. 00-08 eller natten til mandag/tirsdag kl. 00-07. I udvalgte postnumre leverer vi også i dagtimerne. Tjek dine mulige
leveringsdage og -tidspunkter her.


Leveringstidspunktet for dine kommende leveringer fremgår altid af
leveringskalenderen på din RetNemt-konto.

Er levering ikke sket inden seneste leveringstidspunkt, har du fået en forkert kasse,
eller er der andre problemer med leveringen, bedes du kontakte os hurtigst muligt på
chat, mail (kundeservice@retnemt.dk) eller telefon 89875580. Vi vil så prøve at
spore leveringen. For at vi kan rette fejlen, skal vi have besked pr. tlf., chat eller e-mail
- helst samme dag.

Maden og råvarerne

De fleste retter laver du selv med en nem opskrift og alle råvarer på bare ca. 30 minutter. Men nogle af ugens retter er ovnklare og andre kan laves på højest 25 minutter!

Vore måltidskasser er beregnet ud fra en passende måltidsstørrelse til 2, 3, 4 eller 6 personer. Hvis der er mindre børn i husstanden vil måltidskassen med 2 portioner normalt række til henholdsvis 3 personer og den med 4 portioner til 5 personer. Og så kan man vælge at købe retterne med ekstra kød/fisk - i PLUS-udgaven er der mindst 33 % ekstra kød/fisk.

Du kan i princippet få leveret op til 60 forskellige retter hver uge, men vi kan kun garantere holdbarheden på råvarerne i op til 5 dage inklusive leveringsdagen.

Der er 60 retter, du kan vælge imellem hver uge. Er du tilmeldt, sammensætter vi et forslag til din måltidskasse baseret på dine præferencer. Her kan du altid se de retter, der kan bestilles til levering den efterfølgende uge.

I din tilmelding kan du indstille dine præferencer, så du får vist retter med det, du helst vil have, fx. vegetariske retter eller retter med fjerkræ og fisk. Nogle retter er mærket glutenfri eller laktosefri. Desuden kan du altid se opskrifterne og tilhørende ingredienser og evt. vælge en anden ret, hvis der er noget i, du ikke kan lide.

Børnevenlig mad er mange forskellige ting. Hver uge er der retter, der tager specielt højde for børns ønsker - men se på opskrifterne og vurdér selv, hvad der passer bedst i jeres smag.

Ja, det er det. Retterne har en fedtprocent indenfor de anbefalede grænser, samlet energiindhold på anbefalet niveau, og du får en varieret kost. Du kan se næringsværdierne beregnet på alle vores opskrifter. I mange retter er der fuldkornsingredienser - men af hensyn til børnenes ønsker ikke i alle. Nogle retter er nøglehulsmærkede. Læs mere om det ernæringsmæssige her.

Råvarerne leveres friske hver dag, og vi gør meget ud af kvaliteten. Vi vælger vores leverandører med omhu. Mange råvarer er danske. Og vi yder 100 % tilfredshedsgaranti.

De fleste råvarer kommer fra danske leverandører. Kød leveres fra vores slagter i København, og grøntsager kommer direkte fra Grønttorvet. Frisk fisk købes lokalt. Herudover har vi danske leverandører på udvalgte varer. Læs mere om råvarerne her.

 • Salt & peber
 • Almindeligt fedtstof (smør/olie)
 • Mel
 • Sukker

Ja, helt sikkert. Opskrifterne er inddelt i trin, som er velbeskrevne, og retterne kan laves af begyndere - men det tager nok lidt længere tid, hvis kokken er urutineret.

Råvarerne holder sig – rigtigt opbevaret – op til 5 dage inkl. leveringsdagen, og det fremgår tydeligt af hver opskrift, hvor lang holdbarheden er. Så selvom leveringsdagen passer dig dårligt, har du 4 andre dage til at lave maden. Fiskeretter og retter med hakket kød har kortere holdbarhed, så retter med kort holdbarhed skal spises først. Men du kan selvfølgelig også fryse de friske råvarer ned, hvis ikke du kan nå at spise dem i tide.

Vores retter er lækker OG sund mad - og mere fedtfattig end danskernes gennemsnitskost. Der er næringsværdi-beregninger på alle vores opskrifter, så ud fra dem kan du vælge de bedste retter for dig - og der er hver uge retter med ekstra lav fedtenergiprocent og ekstra lavt energiindhold.

Du kan i din tilmelding vælge den måltidskasse, der bedst passer til dine præferencer; fx. vegetarisk, fisk og fjerkræ, hurtige retter eller familiens favoritter. På den måde kan du tilvælge retter, der indeholder det, der passer dig bedst. Nogle retter er også mærket som laktosefri eller glutenfri, så du har mulighed for at vælge netop de retter. Du kan i øvrigt altid på forhånd se alle ingredienser i opskrifterne og dermed fravælge en ret, hvis der er noget i, du ikke kan tåle. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl.

Vi har hver uge 5 vegetarretter på menuen, og vi har hver uge 5 retter med fisk eller skaldyr. Jævnligt er der derudover retter, hvor kødet spiller en birolle og kan udelades. Læs mere om vores vegetarisk måltidskasse her.

Pris og betaling

Vi har flere prisniveauer; den billigste måltidskasse koster 48 kr. per person (ved 4 personer og 5 retter). I prisen pr. kasse er inkluderet en gennemprøvet opskrift, afbalanceret næringsværdi, afpassede mængder og NEMHED.

Du kan vælge mellem flere betalingsformer som Dankort, Mastercard, Visa, Visa Electron eller Forbrugsforeningen.

Nej det er det faktisk ikke! Medmindre du er superplanlægger og er heldig med mange gode tilbud, så er det lige så billigt at få RetNemt aftensmad - og hvis du også indregner din egen tid og de sparede impulsindkøb, SPARER du faktisk penge.

Selvfølgelig, du bestemmer selv beløbet og kan tilføje en personlig hilsen. Vi sender gavekort på mail, så du nemt selv kan printe det. Læs mere her.

Betjening af "Min konto"

 • Hvis du sætter kryds i ”Husk mig” når du logger ind på ”Min konto”, burde det ikke være nødvendigt at gøre næste gang. Hvis du alligevel bliver bedt om e-mail og password næste gang, kan årsagen være en af nedenstående:
 • Du har brugt ”Log ud” knappen ved dit sidste besøg. Når du bruger den, slettes krydset i ”Husk mig”. Du kan bare lukke browseren (dit internet program) i stedet, når du er færdig, så bliver du husket til næste gang.
 • Du bruger enten en anden computer eller en anden brugerprofil på samme computer, end den du brugte, da du loggede på og satte kryds i ”Husk mig”. Gentag det 1 gang for hver computer/brugerprofil du benytter, som du vil have skal huske dig.
 • Din browser er sat op til automatisk at slette cookies, når du lukker browseren. Det er en indstilling der kan ændres, men hvordan du ændrer det, afhænger af hvilken browser, du bruger.

Råvarer & Ingredienser

God mad starter med gode ingredienser. Derfor har vi udvalgt dine ingredienser ekstra omhyggeligt.

Sundhed & Ernæring

God mad smager ikke kun godt i munden, men er også godt for dig.

Prøv en måltidskasse

Få måltidskasser med sund og varieret aftensmad.

Prøv en måltidskasse nu
Missing alt

Bestil nu og få

Bestil nu og spar op til kr.

Prøv en måltidskasse nu