Glutenfri måltidskasser

Glutenfri måltidskasser med retter for enhver smag

Glutenallergi kan give anledning til mange udfordringer i hverdagen, når det kommer til indkøb og madlavning. Heldigvis kan du med en glutenfri måltidskasse gøre det både nemt og hurtigt at lave glutenfri retter for enhver smag.

Prøv en glutenfri måltidskasse

Vælger du en glutenfri måltidskasse, får du masser af lækre glutenfri retter hver uge, der giver gode smagsoplevelser på tallerkenen.

Prøv en måltidskasse nu

Glutenfri måltidskasser for enhver smag

Er du blandt de uheldige, der er intolerante over for gluten, kan du helt sikkert nikke genkendende til de mange udfordringer, der følger med, når det kommer til at lave mad. Først og fremmest kan det virke noget så uoverskueligt at holde styr på, hvilke fødevarer og retter du må spise og hvilke du ikke må. Måske oplever du, at dette går ud over din evne til at lave lækker og varieret aftensmad i hverdagen. Hvis dagligvarebutikkernes sortiment ikke ligefrem bugner af glutenfri ingredienser, føles indkøbet måske mest af alt føles som en intens jagt, hvor du skal tjekke hver enkel ingrediens for, om den nu også er glutenfri. Alle disse udfordringer kan give anledning til enormt meget frustration, hvilket i sidste ende kan gå ud over madglæden og lysten til at lave ny og inspirerende aftensmad. Heldigvis er der masser af hjælp at hente. Hos RetNemt kan du nemlig få glutenfri måltidskasser med lækre retter for enhver smag leveret lige til døren – hver uge.

Prøv en glutenfri måltidskasse

Se denne uges glutenfri retter hos RetNemt

Glutenfri måltidskasser til dig, der vil spise bekymringsfrit

En glutenfri måltidskasse er den perfekte løsning til dig, der gerne vil gøre det nemt at lave lækker glutenfri aftensmad hver uge. Hos RetNemt kan du skræddersy din måltidskasse helt efter egne ønsker og behov, og du kan nemt sammensætte din ugemenu, så du udelukkende får retter uden gluten. På ugens menu kan du nemlig filtrere retterne, så du kun ser de retter, der passer til dine angivne præferencer. Er du glutenallergiker, kan du under kategorien ‘glutenfri’ se vores ugentlige udvalg af retter uden gluten. Her finder du en masse spændende retter, så du kan prøve lidt forskelligt og få gode smagsoplevelser på tallerkenen. Uanset om du er mest til klassisk dansk mad, eksotiske retter fra forskellige verdenshjørner eller ekstra sunde retter proppet med næring, kan du være helt sikker på at finde inspirerende retter, der får mundvandet til at løbe i vand. Det bedste af det hele er, at du kan nyde maden fuldstændigt bekymringsfrit. Vi leverer nemlig alle ingredienser lige til døren, så du blot skal fokusere på at tilberede og nyde maden. Det gør det nemt at vedligeholde en glutenfri kost. Vil du lave dine favoritretter igen, kan du altid gemme dine opskrifter til senere brug. På alle vores opskrifter står der altid, hvilke allergener man skal tage højde for.

Glutenfri måltidskasser med lækker hverdagsmad

Vores glutenfri måltidskasser er perfekt til dig, der gerne vil gøre det nemt at servere nem og lækker hverdagsmad for hele familien.

Glutenfri måltidskasser giver ny inspiration

Savner du ny inspiration til glutenfri aftensmad? Med en glutenfri måltidskasse kan du prøve kræfter med nye glutenfri retter og opdage nye favoritter.

Glutenfri måltidskasser leveret til døren

Vil du have glutenfri aftensmad uden besvær? Fortæl os blot, hvad du kunne tænke dig at spise, så leverer vi dine glutenfri måltidskasser lige til døren.

Måltidskasser med masser af variation og inspiration

Når hverdagen er tempofyldt, kan det være rart med en hjælpende hånd i køkkenet. Med en glutenfri måltidskasse slipper du for tidskrævende madplaner og lange ture i dagligvarebutikken. I stedet kan du nyde de mange fordele ved at få friske råvarer leveret lige til døren. Alt, du skal gøre, er at fortælle os, hvad du kunne tænke dig at spise, samt hvor mange dage og til hvor mange personer, du ønsker mad til. Så klarer vi resten!

Hos RetNemt ønsker vi at give dig de bedste forudsætninger for at lave nem og velsmagende aftensmad, der passer til netop dine ønsker og behov. Med vores 60 ugentlige retter er der altid noget for enhver smag. Det er ret nemt!

Prøv en måltidskasse nu

Ofte stillede spørgsmål om vores glutenfri måltidskasser

Læs mere om levering og betaling.