Kylling i karry med kokos og koriander

Kylling i karry med kokos og koriander

40 min765 kcal pr. portion Holder 4 dage
Asiatisk inspireret kylling med dejlig smag af karry. Kokosmælk giver en afrundet smag og koriander giver det grønne pift med sin helt egen krydrede smag og duft. Serveres med grove ris.
3.76
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

200 g ris brune
1 stk peberfrugt gul
stk løg
2 tsk karry
½ terning bouillon høns
280 g kyllingebryst
½ stk chili grøn
2 dl kokosmælk
1 drys koriander

Du skal selv have

salt, olie, peber

Fremgangsmåde

1
Kog 200 g ris i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 20 min. Sluk og lad dem trække indtil retten er færdig.
2
Skyl peberfrugt og fjern kernerne. Snit peberfrugten i tynde strimler. Pil 1½ løg og skær dem i tynde både. Vend peberfrugt og løg med 2 tsk olie, 2 tsk karry og en lille smule salt.
3
Kog vand til bouillon og opløs ½ terning i 2 dl vand.
4
Skær kylling i tern og brun på alle sider i lidt olie. Tilsæt peberfrugt og løg. Spæd op med bouillon og lad det simre i 10 min. Skyl chili og skær ½ chili i ringe. TIP: Fjern frø og frøvægge for en mildere chilismag.
5
Kom 2 dl kokosmælk og chili ved. Gem lidt chiliringe til pynt. Skyl og hak koriander groft.
6
Lad retten simre 5 min. Smag til med salt og peber. Anret med drys af koriander og chili. Hæld evt. overskydende vand fra risene.
Opskriften er venligst udlånt af www.iform.dk

Næringsindhold

Energi pr. portion: 3200 kJ/ 765 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
22.71 g
heraf mættede fedtsyrer
16.67 g
Kulhydrat
92.02 g
heraf sukkerarter
12.86 g
Protein
48.1 g
Salt
3.46 g
Kostfibre
6.83 g

Allergener

Selleri

Andre retter du måske kan lide