Kylling med kapers, rødbeder og kartoffelmos
25-35
4 dages holdbarhed

Kylling med kapers, rødbeder og kartoffelmos

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • selleri,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Smør
  • Salt
  • Peber
  • Mel
  • Sukker

Det skal du bruge

Bagekartoffel
2 stk
Løg
½ stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Solo hvidløg
½ stk
Rød balsamico (Svovldioxid)
1½ spsk
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
½ spsk
Hønsebouillon (Æg, Selleri)
½ pose
Rødbeder
200 g
Kapers
½ glas
Letmælk (Mælk, Laktose)
1¼ dl
Babyspinat
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 584 kcal
  • Fedt 8 g
  • Kulhydrater 80 g
  • Protein 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skræl bagekartofler. Skær dem i mindre stykker og kog dem møre i letsaltet vand.
  2. Skræl løg og skær i både. Varm en stor stegepande op med lidt smør. Brun kyllingen af på alle sider og krydr med salt og peber. Tilsæt løg og presset hvidløg og steg videre 1 min.
  3. Tilsæt 1 tsk mel og rør rundt. Hæld 1½ dl vand i lidt ad gangen under omrøring. Tilsæt balsamicoeddike, 1½ tsk sukker, soja og bouillon. Lad det kog i ca. 5 min. til kyllingen er gennemstegt. Tag kyllingen op og sæt til side.
  4. Skræl rødbeder og skær i tern. Dræn kapers. Kom begge dele op i saucen og kog videre i 5 min. Kom derefter kyllingen i igen.
  5. Varm mælk og ½ spsk smør i en kasserolle. Hæld vandet fra kartoflerne og mos dem med et piskeris. Tilsæt mælkeblandingen og smag til med salt og peber. Rør sammen, men pas på ikke at røre for meget, da den kan blive lang og klæbrig.
  6. Servér kyllingen med kartoffelmos og top den med babyspinat.