Måltidkasser til familier

Måltidskasser til familier

Som børnefamilie er der nok at se til, og der begynder hurtigt at mangle timer i døgnet, når der efter en lang arbejdsdag og diverse fritidsaktiviteter skal findes tid til indkøb og madplaner. Med en måltidskasse til familier slipper I for at bekymre jer om praktiske foranstaltninger omkring madlavningen. I stedet kan I nyde de mange fordele ved at få familievenlige retter leveret lige til døren.

Prøv en måltidskasse nu

Måltidskasser for hele familien

Det er ikke al mad, der værdsættes lige meget af børn. Stod det til dem, ville hele familien nok få serveret de samme 5-10 favoritretter om og om igen. Hos RetNemt mener vi, at nøglen til en sund kost er varierede retter. Derfor har vi udviklet en familievenlig måltidskasse, der kombinerer de klassiske og velkendte retter med nye familievenlige retter, der vil imponere både store og små. Så er I sikret velsmagende aftensmad til hele familien – hver uge.

Familievenlige måltidskasser leveret til døren

Der er mange fordele ved at vælge en familievenlig måltidskasse. For det første får I sunde og varierede retter til hele familien leveret lige til døren. På den måde slipper I for tidskrævende indkøb og planlægning i en travl hverdag, hvor der ikke er meget overskud at hente efter en lang arbejdsdag. I måltidskassen medfølger der altid udførlige opskrifter, som gør det nemt og hurtigt at tilberede maden. De fleste retter kan tilberedes på 30 minutter, og hvis børnene er med på den, er der gode muligheder for at lade børnene deltage i madlavningen. Så er der lagt op til masser af kvalitetstid og madglæde med familien.

Få sund og nærende aftensmad

De fleste børnefamilier ved, at det kan være udfordrende at blive ved med at være kreativ, når det gælder sunde måltider i hverdagen. Er der grønt nok? Er der for meget kød? Med en måltidskasse fra RetNemt er I fri for bekymringerne og sikret sund og varieret aftensmad hver uge. Vores kokke tager nemlig udgangspunkt i de officielle danske kstråd, når de sammensætter ugemenuen. Du behøver derfor ikke bekymre dig om den ernæringsmæssige sammensætning af retterne. Vi har nemlig allerede næringsværdiberegnet alle retterne i vores måltidskasser og sørget for, at de i vidt omfang lever op til kostrådene. Variation er også en vigtig forudsætning for en sund og nærende kost. Hver uge er der frit valg mellem hele 60 forskellige retter, så der altid er noget for enhver smag.

Her kan du se et udvalg af vores familievenlige retter, som du kan være heldig at finde på ugens menu:

Nyd mere tid sammen som familie

Med hjælp fra en måltidskasse kan aftensmaden gå fra sur pligt til hyggeligt samvær. Foruden at få friske ingredienser leveret lige til døren kan hele familien nyde en kombination af velkendte og børnevenlige retter, der skaber madglæde i de fleste børnefamilier. Det eneste, I skal gøre, er at vælge hvilke retter I kunne tænke jer – så klarer vi resten.

Hos RetNemt brænder vi for at give børnefamilier de bedste forudsætninger for at lave god og varieret mad. Med vores børnevenlige måltidskasser kan I hver uge sætte lækker aftensmad på bordet, som vil imponere både store og små.

Frit valg mellem 60 retter