måltidskasser familie

Måltidskasser - familie

Som børnefamilie er der nok at se til, og der synes let at mangle timer i døgnet, når der skal findes tid til indkøb og madplaner. Med måltidskasser til jeres familie, slipper I for at bekymre jer om praktiske foranstaltninger omkring madlavningen. Med RetNemt kan I få spændende måltidskasser med børnevenlige retter leveret lige til døren.

måltidskasser familie

Måltidskasser for hele familien

Det er ikke al mad, der falder lige godt i børns smag. Hos RetNemt har vi udviklet sunde og nærende måltidskasser målrettet børnefamilier. Her finder I hver uge velkendte retter, der sikrer jer velsmagende mad til hele familien.

Børnevenlige retter lige til døren

Vælger I at bestille måltidskasser til jeres familie, får I ikke alene børnevenlige retter for hele familien, I får også mere tid i en travl hverdag. Bestil aftensmad lige til døren hos RetNemt, og gør det at tilberede aftensmad helt enkelt.

Få sund og nærende aftensmad

De fleste børnefamilier ved, at det kan være svært at blive ved med at være kreativ, når det gælder måltider i hverdagen. Er der grønt nok? Er der for meget kød? Med måltidskasser fra RetNemt er I fri for bekymringerne og sikret sund og varieret aftensmad hver uge.


Hos os finder I flere børnevenlige og klassiske retter, der også vækker begejstring hos resten af familien. Hver uge har I mulighed for at vælge 14 nye varierede retter, så I frit kan vælge den bedste måltidskasse til jer som familie. Blandt vores familiefavoritter finder du:

  • Boller i karry
  • Burger
  • Fiskefrikadeller
  • Mørbradgryde
  • Flere supper

I hver måltidskasse får I de råvarer, som I skal bruge til at lave de respektive opskrifter, hvoraf nogle kan laves på helt ned til 20 minutter. Hos RetNemt er I på den måde sikret smagfulde og børnevenlige måltider, der er lette at lave, og som alle i familien kan lide.

Nyd tid som familie med en måltidskasse

Med hjælp fra os kan aftensmaden gå fra sur pligt til hyggeligt samvær. I vores måltidskasser finder I børnevenlige opskrifter på dejlig hverdagsmad, som I eventuelt sammen kan gå i køkkenet og tilberede. Hos RetNemt udvikler vi udførlige opskrifter, der gør det let for alle at være med.

Med en måltidskasse er I sikret både klassiske retter og spændende børnevenlige opskrifter, der vækker madglæde i de fleste børnefamilier. Hos os finder I varieret aftensmad med blandt andet grøntsager, kød og pasta. Hvert måltid i vores måltidskasser er udviklet efter at være sund hverdagsmad. Du kan altså gå i køkkenet med god samvittighed. Læs mere om vores tilgang til sunde opskrifter her.

Hos RetNemt er det helt enkelt at bestille børnevenlige måltidskasser til din familie. Fortæl os, til hvor mange personer og dage, du har brug for mad fra os, så leverer vi din aftensmad lige til døren - du behøver heller ikke være hjemme, når vi kommer. Læs mere om levering her.

Læs mere om vores forskellige måltidskasser: