Grillet burger med hummus og ovnfritter
20-30
4 dages holdbarhed

Grillet burger med hummus og ovnfritter

En nem og lækker ret for hele familien. Saftige hakkebøffer, friske grøntsager og lækre grove burgerboller, gør denne variation over burgeren til et super hverdagsmåltid.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • mælk,
  • byg,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Bagekartoffel
2 stk
Hakket oksekød
300 g
Tomat
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Rødløg
½ stk
Burgerbolle (Æg, Mælk, Byg, Hvede, Rug, Laktose)
2 stk
Hummus
130 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 965 kcal
  • Fedt 32 g
  • Kulhydrater 118 g
  • Protein 51 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen (eller ovnen på 220 grader varmluft). Skær kartoflerne i tynde både. Læg dem i et jævnt lag i en foliebakke eller på en bageplade beklædt med bagepapir, dryp med olie og krydr med salt og peber.
  2. Grill kartoflerne på direkte varme ca. 20 min. til de er sprøde. Flyt dem på indirekte, hvis de får for meget farve.
  3. Form 2 (3)* bøffer af kødet og grill dem på direkte varme 6-7 min. på hver side (eller steg dem på en pande). Krydr med salt og peber.
  4. Skyl tomat og skær i skiver. Skyl salaten og del i blade. Pil løg og skær i tynde skiver.
  5. Del bollerne og varm dem på grillen eller i ovnen i 3-4 min.
  6. Smør bollerne med hummus og byg burgeren op af tomat, salat, løg og bøf. Servér med sprøde ovnfritter til.