30-40
Vegetar
4 dages holdbarhed
Broccolideller med quinoa og spidskålssalat
Lækre, grønne deller med broccoli og quinoa serveret med en frisk spidskålssalat med hytteost, dild og citron. Masser af dejlig mæthed og ikke mindst grønt.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- æg,
- gluten,
- mælk,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Mel
- Peber
- Olie
Det skal du bruge
Quinoa-mix
50 g
Broccoli
½ stk
Dild
1 pose
Pasteuriseret æg (Æg)
1 bæger
Revet ost (Mælk, Laktose)
50 g
Snittet spidskål
125 g
Græsk yoghurt (Mælk, Laktose)
1 dl
Citron
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 368 kcal
- Fedt 16 g
- Kulhydrater 36 g
- Protein 21 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Skyl quinoa i koldt vand. Kog i en en gryde med rigeligt letsaltet vand i 12 min. Hæld overskydende vand fra.
- Skyl imens broccoli og hak både hoved og stok fint evt. i en foodprocessor. Læg den hakkede broccoli i en skål og hæld kogende vand over. Lad det trække ca. 5 min. og hæld derefter vandet fra i en sigte. Skyl og hak dilden fint.
- Broccolideller med quinoa: Bland broccoli med halvdelen af den hakkede dild, æg, kogt quinoa, revet ost og 3-4 spsk hvedemel i en skål og krydr med 1 tsk salt og ½ tsk peber. Blend det med en stavblender eller i en foodprocessor. Tilsæt evt. mere mel eller lidt vand til blandingen, så den hænger sammen og kan formes til deller. Form flade frikadeller af broccoli-farsen med en ske og steg dem gyldne i olie på en varm pande ca. 3-4 min. på hver side.
- Spidskålssalat: Kom spidskålen i en skål. Rør yoghurt med 1 spsk citronsaft og resten af den hakkede dild. Smag til med salt og peber. Vend dressingen sammen med spidskål og riv lidt citronskal på toppen.
- Servér salaten til broccolidellerne.