Broccolideller med quinoa og spidskålssalat
25-35
Vegetar
5 dages holdbarhed

Broccolideller med quinoa og spidskålssalat

Lækre, grønne deller med broccoli og quinoa serveret med en frisk spidskålssalat med hytteost, dild og citron. Masser af dejlig mæthed og ikke mindst grønt.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Mel
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Quinoa-mix
65 g
Kartofler
400 g
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Broccoli
1 stk
Revet ost (Mælk, Laktose)
50 g
Dild, frisk
1 pose
Citron
½ stk
Pasteuriseret æg (Æg)
1 bæger
Spidskommen
½ tsk
Spidskål
¼ stk
Græsk yoghurt (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 667 kcal
  • Fedt 24 g
  • Kulhydrater 84 g
  • Protein 30 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skyl quinoa i koldt vand. Kog i en en gryde med rigeligt letsaltet vand i 15 min. Hæld overskydende vand fra og skyl i koldt vand
  2. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
  3. Broccolideller med quinoa: Pil løg og hvidløg, skyl broccoli og del i grove stykker. Kom det hele i en foodprocessor eller mini-hakker og blend til en jævn masse. Tilsæt ost, halvdelen af dilden, lidt fintrevet citronskal, æg, spidskommen, 1 dl mel og lidt salt og peber. Blend det igen til det samler sig og rør sammen med quinoa.
  4. Spidskålssalat: Snit spidskålen fint og kom det i en skål. Hak resten af dilden. Rør yoghurt med 1 spsk citronsaft og resten af den hakkede dild. Smag til med salt og peber. Vend dressingen sammen med spidskål og riv lidt citronskal på toppen.
  5. Varm en stegepande op med en god sjat olie. Form dellerne til golfbold størrelse og tryk dem let flade. Steg dem ved middlehøj varm ca. 2-3 min på hver side. Servér broccolidellerne med spidskålssalat og kogte kartofler.