måltidskasser 5 dage

Måltidskasser til 5 dage

Det er ikke uden grund, at måltidskasser er blevet et populært fænomen blandt mange danskere. Rigtig mange familier har nemlig travlt i hverdagene. Derfor står prioriteringen af et sundt og varieret måltid heller ikke altid øverst på vores to-do liste. Men der er ingen grund til at gøre det sværere end det er. For med en måltidskasse fra RetNemt er du sikret friske råvarer, sunde retter og velsmagende måltider i op til fem dage. Det lyder da ret lækkert, gør det ikke?

Vælg blandt vores populære måltidskasser - Design din egen her

måltidskasser 5 dage

Ret nemt med måltidskasser til 5 dage

Det er ikke raketvidenskab at tilberede maden fra RetNemt. Vores måltidskasser består nemlig af opskrifter, der er nemme at følge.

Vælger du en måltidskasse til fem dage, får du altid:

  • Sunde, velsmagende og familievenlige retter, der kan laves på 20-30 minutter
  • Simple opskrifter og friske råvarer
  • Masser af grønt og hver uge en række økologiske råvarer
  • Aftensmad til to, tre eller fire personer - du justerer selv fra uge til uge
  • Mulighed for blandt andet at til- eller fravælge fisk, fjerkræ eller kød

Vi sammensætter din måltidskasse ud fra ugens menu, og har vi ikke ramt plet, kan du nemt og hurtigt vælge blandt de andre retter.

Måltidskasser til 5 dage: Et sundt valg

En måltidskasse til fem dage fra RetNemt indeholder alt, hvad du skal bruge til sunde og velsmagende måltider. Vi har sørget for frisk frugt og grøntsager, kolonialvarer, kvalitetskød og fisk fra lokale leverandører. Det eneste, du skal have i skabet, er mel, sukker, fedtstof, salt og peber. Det er ret nemt.

RetNemts måltidskasser til 5 dage har noget for enhver smag

Er du mest til de klassiske og velkendte retter? Eller er du en vovehals, der ikke er bange for nye smagsoplevelser? Vi tilbyder opskrifter, der vil falder i de flestes smag. Ønsker du vegetariske måltider, eller er du glutenallergiker eller lactoseintolerans? Så kan du trygt få dine måltidskasser leveret til døren af RetNemt. Vi forsøger nemlig altid at ramme bredt i vores ugentlige udvalg, hvor du ligeledes kan bestille børnevenlige retter, der falder i god jord hos både de store og de små. Læs mere om vores retter.

Læs mere om vores forskellige måltidskasser: