måltidskasser med fisk

Vælg din fiskekasse hos RetNemt

Er du til frisk fisk og masser af velsmag? Så har vi hos RetNemt fiskekassen for dig. Hos os får du hver uge lækre opskrifter, der passer dig og giver mere tid i hverdagen - direkte til døren.

måltidskasser med fisk

Fiskekasser - et sundt valg

Du ved sikkert allerede, at fisk er sundt, og at det anbefales at spise fisk hver uge. De danske farvande bugner af frisk fisk, og hos RetNemt finder du altid flere forskellige slags. Hos os kan du finde fiskekasser med masser af fisk af høj kvalitet, der sikrer dig god og velsmagende aftensmad for enhver smag - perfekt til en travl hverdag.

Vil du sikre dig ugens Omega 3? Vælg måltidskasser med fisk

Vælger du vores fiskekasser, får du altid varer, der hjælper dig med at sætte god og sund aftensmad på bordet. Fisk og skaldyr sikrer nemlig dig og din familie flere vigtige næringsstoffer. Fisk indeholder både protein og gode fedtstoffer, vitaminer og mineraler, der kan være svære at få fra andre madvarer  - herunder Omega 3.

Vi har fiskekasser for enhver smag

En fiskekasse fra RetNemt indeholder foruden masser af velsmag også masser af de bedste næringsstoffer. Hver uge sørger vi for, at du får god fisk leveret til døren, så du kan spare tid i hverdagen.

Med vores fiskekasser hjælper RetNemt dig altså til en sund livsstil. Vi har flere forskellige opskrifter, og du finder hver uge fiskekasser, der indeholder flere slags frisk fisk.

For at sikre dig de bedste fiskekasser får vi hos Retnemt hver dag leveret frisk fisk fra en MSC-certificeret lokal leverandør. Vi får flere slags fisk leveret, og vi tilbyder ofte fisk, du kun finder hos velassorterede fiskehandlere.

Med vores fiskekasser får du altså masser af spændende fisk og lige de ingredienser, du skal bruge for at sætte gode og nærende måltider med fisk på bordet. Du kan her læse mere om vores tilgang til fisk og råvarer, og hvad du kan forvente dig af vores fiskekasser.

Få fisk til døren

Når du har valgt den fiskekasse, der passer dig, er der snart friske forsyninger fisk på vej lige til døren. Hos RetNemt sætter vi en ære i at gøre det nemt for dig at modtage din fiskekasse. Du behøver derfor heller ikke være hjemme, når vores bud kommer forbi med dine fiskekasser.

Du skal ikke bekymre dig om, hvordan dine fisk og skaldyr klarer sig i fiskekassen, før du kommer hjem. Vi leverer fisken i kølekasser, der kan stå udenfor helt til kl. 21.00 på leveringsdagen. Læs mere om, hvordan vi leverer dine fiskekasser her.

Med mindre du ønsker at få din fiskekasse placeret et andet sted, sætter vi den foran din hoveddør. Vil du have frisk fisk med i sommerhuset, kan du også vælge at få leveret din fiskekasse der. Bor du i en aflåst opgang, opfordrer vi dig til at benytte dig af vores nøgleservice, som du kan læse om her.

Vælg en fiskekasse, der passer dig

Når du vælger at få fisk leveret til døren, slipper du samtidig for at skulle finde på nye og spændende retter med fisk. Hos RetNemt har vi altid forskellige opskrifter med fisk at vælge imellem, så du kan vælge det indhold, der passer lige til dine behov.

Hver kasse indeholder, hvad du skal bruge for at sammensætte gode måltider med fisk. Vi har hver uge sørget for det hele og beder kun dig stå for at købe salt og peber, smør eller madolie samt sukker og hvedemel.

En fiskekasse fra RetNemt er altså perfekt til dig, der ønsker god fisk lige til døren. Hos os finder du flere velkendte danske fisk som laks, torsk og sej. Vi har både fiskekasser, hvor smagen af fisk virkelig kommer til sin ret, men vi tilbyder også mildere og mere børnevenlige retter med fisk.

Hos os finder du altså fiskekasser, hvis indhold kan tilpasses, så det giver den bedste sammensætning til dig og din familie. Alt, vi beder dig om, er at fortælle os, hvor mange personer, du ønsker, din fiskekasse skal være til, og hvor mange dage du ønsker levering af fiskekasser.

Læs mere om vores forskellige måltidskasser: