måltidskasser med fisk

Måltidskasser med lækre fiskeretter

Er retter med fisk en af favoritterne hjemme hos dig, eller mangler du inspiration til lækre retter med fisk? Hos os har vi hver uge lækre fiskeretter på menuen, så du og din familie kan få velsmagende fiskeretter hver uge.

Fiskeretter - et sundt valg

Du ved sikkert allerede, at fisk er sundt, og at det anbefales at spise fisk flere gange om ugen. De danske farvande bugner af frisk fisk, og hos RetNemt finder du altid flere forskellige slags fisk på menuen, der sikrer dig god og velsmagende aftensmad for enhver smag. Vidste du, at fisk og skaldyr sikrer nemlig dig og din familie flere vigtige næringsstoffer, der gør fisk uundværlig i vores kost? Fisk indeholder nemlig både protein, Omega-3 fedtsyrer, D-vitaminer og mineraler, der kan være svære at få fra andre madvarer. For at sikre dig den bedste kvalitet får vi hos Retnemt leveret frisk fisk fra en MSC-certificeret lokal leverandør. På den måde er du sikker på, at alle vores fiskeretter er af god kvalitet.

Fiskeretter for enhver smag

Fisk har mange tilberedningsmuligheder. Der findes masser af lækre fisketyper, der kan bruges til at lave lækker aftensmad – og laks og torsk er blot nogle af dem. Når det kommer til fiskeretter er opskriftsvarianterne er mange. Det gælder uanset om du er til retter, hvor fiskesmagen virkelig får lov til at skinne igennem, eller om du er til de mere milde fiskeretter. Uanset dine smagspræferencer er der altså rig mulighed for at lække aftensmad med fisk.

Her har du nogle bud på lækre fiskeretter:

Du finder hele vores udvalg af fiskeretter her.

Måltidskasser med fisk

Flexitarkassen - til dig, der vil have flere fiskeretter

Vidste du, at vi har en flexitarkasse, perfekt til dig, der både vil have sunde vegetaretter og lækre retter med fisk? Med en flexitarkasse kan du vælge mellem flere velsmagende fiskeretter, der er udviklet af vores dygtige kokketeam. Så kan du nemt og hurtigt servere sunde fiskeretter for hele familien. Når du vælger at få retter med frisk fisk leveret til døren, slipper du samtidig for at skulle finde på nye og spændende retter med fisk. Hver kasse indeholder alt det, du skal bruge for lave maden. Alt, du skal gøre, er at fortælle os, hvor mange personer og hvor mange dage, du vil have mad til - så klarer vi resten.

Er du fristet til at prøve en måltidskasse med fiskeretter? Vi leverer lige til døren, så du nemt og hurtigt kan servere velsmagende fiskeretter, som hele familien synes godt om.

Prøv en måltidskasse med fisk