nemme måltidskasser

Prøv nemme måltidskasser hos RetNemt

Fuld af gode intentioner handler du stort ind til den kommende uge. Måske har du endda sammensat en madplan med nye og spændende retter. Men når klokken bliver 17 en mandag aften, og sofaen kalder på dig efter en lang dag, så er det umenneskeligt svært at finde overskud til at snitte, hakke og stege. Kender du det? Så lad RetNemt gøre det meste af arbejdet for dig. Få nemme måltidskasser leveret lige til døren. Det er ret nemt.

nemme måltidskasser

Nemme måltidskasser til hele familien

Vil du gerne spare tid i køkkenet, så du i stedet kan bruge den på at være sammen med din familie? Det behøver ikke tage lang tid at lave god og velsmagende mad. Hos RetNemt har vi nemlig masser af sund og varieret aftensmad. De nemmeste måltidskasser tager derfor også kun 15-20 minutter at lave.


Friske råvarer og velsmagende aftensmad leveret til døren

Hos RetNemt kan du vælge mellem forskellige måltidskasser, og du får dem leveret lige til døren. Du skal bare fortælle os hvor mange dage, du vil have vores mad - og til hvor mange personer. Du bestemmer helt selv, hvad der skal i din måltidskasse uge for uge. Vælg lige præcis dét, der falder i din smag. Så leverer vi alle de friske ingredienser til døren.

Vi sørger for det hele. Det eneste, du skal have i skabet, er:

  • Mel
  • Almindeligt fedtstof, såsom smør og olie
  • Salt og peber
  • Sukker


RetNemt har noget for enhver smag

RetNemt har mange måltidskasser at vælge i mellem. Hver uge kan du sammensætte din måltidskasse ud fra et væld af forskellige retter. Med RetNemts nemme måltidskasser er du derfor også sikret en masse friske og lækre råvarer.

Ønsker du en måltidskasse, der er ekstra sund? Eller skal den sammensættes, så selv dit kræsne familiemedlem kan lide det, der bliver serveret? Design din måltidskasse, så den passer til dig og dine præferencer. Hvis du ønsker vegetariske måltider eller er laktose- eller glutenallergiker, kan du også roligt bestille måltidskasser fra Retnemt. Når du vælger de retter, du vil have, er der nemlig altid mindst fem vegetarretter og flere retter fri for gluten og laktose.

Grunde til at vælge en nem måltidskasse fra RetNemt

Der er mange gode grunde til bestille en måltidskasse fra RetNemt. En af dem er, at du mindsker madspild, når du handler hos os. Vi har nemlig tilpasset dine ingredienser, så mængden passer til netop det, du skal bruge. En anden fordel er, at vi tilbyder 100 procent tilfredshedsgaranti. Det betyder, at hvis dine råvarer ikke lever op til vores kvalitetskrav, så erstatter vi den med en anden vare. Helt uden omkostninger, naturligvis.

Hos RetNemt er du desuden sikret:

  • Opskrifter, der er udviklet af professionelle kokke
  • Velsmagende aftensmad, som kan laves på ned til 15 minutter
  • Sunde og varierede måltider med friske råvarer
  • Mere tid i hverdagen uden behov for indkøb og unødvendig tid i køkkenet

Læs mere om vores forskellige måltidskasser: