Laks med teriyakisauce og agurkesalat
15-20
4 dages holdbarhed

Laks med teriyakisauce og agurkesalat

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • fisk,
  • soja,
  • sesamfrø,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Laksefilet u. skind (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Teriyaki-sauce (Gluten, Soja, Sesamfrø, Hvede)
1 pakke
Hvidløg
½ fed
Skalotteløg
½ stk
Skoleagurk
1 stk
Radiser
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 651 kcal
  • Fedt 26 g
  • Kulhydrater 68 g
  • Protein 35 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 175°C.
  2. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  3. Ovnbagt laks: Krydr laksen med salt og peber på begge sider og pensl et tyndt lag teriyakisauce på. Læg dem på et ovnfast fad med bagepapir i bunden. Bag dem i ovnen ca. 18 min.
  4. Teriyakisauce: Pil og pres hvidløg. Bland i en skål med 1 spsk vand og resten af teriyakisaucen.
  5. Agurkesalat: Skræl skalotteløg og skær i skiver. Skær agurk i strimler og kom i en skål med skalotteløg. Bland med en spsk teriyakisauce.
  6. Antret: Skær radiser i skiver. Servér ovnbagt laks med ris, agurkesalat og radiser med resten af teriyakisaucen til.