Subcategory poster

Hakkebøf

Hakkebøffer er og bliver en klassiker i mange hjem, og det skyldes, at hakkebøffer er lækre og smagfulde at sætte tænderne i. Du finder både en hakkebøfopskrift med den traditionelle brune sauce og bløde løg stegt på panden, men der findes også et væld af opskrifter, hvor den klassiske hakkebøf har fået et twist. Hakkebøffer er populære hos mange, og det er heller ikke uden grund, at flere nævner hakkebøf som deres livret.

FIND TRADITIONELLE OG MODERNE UDGAVER AF DEN KLASSISKE HAKKEBØF HER

Du kan lave saftige hakkebøffer på flere forskellige måder og med forskelligt tilbehør. Derudover kan du også hurtigt og nemt lave hakkebøffer på panden eller i ovnen, og af den grund er det også en favorit i hverdagskøkkenet. De populære bøffer lavet af hakket oksekød er en sand vinder hos både børn og voksne, og hvis du virkelig skal samle familien omkring et fælles måltid, kan du med fordel servere saftige hakkebøffer.
Hos RetNemt har vi samlet et væld af opskrifter på hakkebøffer, og du finder både den traditionelle hakkebøf med løg og sauce, men også den traditionelle hakkebøf i helt nye og sundere udgaver. Dyk ned i opskrifterne her på siden, og find en hakkebøf-opskrift, der får dine smagsløg til at løbe i vand.

Hos RetNemt ønsker vi at gøre det nemt at spise sundt og varieret året rundt - uden det behøver tage lang tid. Vores opskrifter er lavet i samarbejde med eksperter og sammensat med udgangspunkt i forskellige smage og råvarer, der sikrer dig et overdådigt og smagfuldt måltid. Du og familien kan spise hakkebøffer på mere end én måde, og det er vores opskrifter et godt eksempel på.

De fleste danskere er vilde med den saftige hakkebøf med stegte, bløde løg som denne opskrift på hakkebøf med bløde løg og kartoffelmos. Det er jo også en klassiker! Vil du gerne finde en ny og anderledes opskrift på hakkebøffer, kan vi dog også hjælpe med det. Du kan eksempelvis lave en mere mager hovedret med denne opskrift på hakkebøf med sennep og sesam, der serveres med en frisk spidskålsslaw og mos.

På lune sommeraftener er de fleste danskere vilde med at grille, og derfor er grillretter også yderst populære på denne årstid. En ting, der er god at grille, er hakkebøffer. Det hakkede oksekød kan nemlig få en lækker, sprød skorpe og en smagfuld grillsmag, som får de flestes maver til at rumle. Du kan f.eks. kaste dig over vores opskrift på grillede grønne hakkebøffer med salat og kartofler. Denne hakkebøf-opskrift indeholder lækre, friske råvarer og er perfekt at servere på en lun aften.

GØR DET NEMT OG ENKELT AT SPISE DE BEDSTE HAKKEBØFFER

Hos RetNemt ønsker vi at gøre det nemt og enkelt for dig at spise sundt og varieret året rundt. Er du altså på udkig efter inspiration til næste uges madplan, er du endt det helt rigtige sted. Udover at kunne levere et væld af spændende og smagfulde opskrifter på saftige hakkebøffer, så du kan lave den bedste hakkebøf til familien derhjemme, tilbyder vi også komplette måltidskasser til den travle hverdag.

RetNemt tilbyder faktisk at du frit kan vælge mellem 12 forskellige retter hver uge til din måltidskasse, som kan leveres direkte til din dør. Du skal hverken bruge tid på at finde opskrifter eller skulle i supermarkedet for at købe råvarer - alt er inkluderet i vores måltidskasser. Temaerne skifter fra uge til uge, men fælles for vores måltidskasser er, at de består af friske og lækre råvarer og opskrifter på retter, der kan laves nemt og hurtigt.