Indisk punjabi thali med chana masala, pulao og raita
40-50
Vegetar
4 dages holdbarhed

Indisk punjabi thali med chana masala, pulao og raita

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie
  • Peber
  • Sukker

Det skal du bruge

Løg
½+½ stk
Tomat
1 stk
Kikærter
½ dåse
Hvidløg
½ fed
Garam masala
½ pose
Tomatpuré
½ pakke
Dijon sennep (Sennep, Svovldioxid)
1½+½ tsk
Kokosmælk
2 dl
Laurbærblad
1 stk
Basmatiris
135 g
Snittet spidskål
125 g
Karry
1 tsk
Skoleagurk
½ stk
Mynte, frisk
½ pakke
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1 dl
Spidskommen
½ tsk
Grøn chili
½ stk
Koriander, frisk
½ pose
Naanbrød (Gluten, Mælk, Hvede, Laktose)
2 stk
Babyspinat
50 g
Mangochutney
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 1098 kcal
  • Fedt 36 g
  • Kulhydrater 162 g
  • Protein 32 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Chana masala: Pil løg og skær første portion i tynde skiver. Skær tomat i tern. Dræn kikærterne. Varm en stegepande op med lidt olie og steg løg ca. 4 min. til de får lidt farve. Tilsæt presset hvidløg, garam masala, tomatpuré, sennep og lidt salt og steg videre ca. 2 min. under omrøring. Kom tomattern, kokosmælk og kikærter i og lad det simre til resten er færdigt.
  2. Pulao: Hak resten af løget groft. Varm lidt smør op i en gryde og steg løg og laurbærblad ca. 5 min. Tilsæt ris, 2½ dl vand og lidt salt. Kog i 12 min. og lad det trække til resten er klar.
  3. Karrystegt kål: Varm en stegepande op med lidt olie og steg kålen ca. 4 min. Tilsæt karry, sennep, ½ tsk sukker og lidt salt og steg yderligere 2 min. ved høj varme. Kom 1 spsk vand i og lad det koge ind.
  4. Raita: Riv agurk groft. Pluk og hak mynte fint. Rør begge dele sammen med yoghurt, spidskommen og lidt salt.
  5. Pulao - afslutning: Hak chili fint (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt) og bland med de færdige ris. Hak koriander groft og drys over.
  6. Anret: Lun brødet på en brødrister. Skyl babyspinat og kom den i Chana masalaen til allersidst. Smag til med salt og peber. Servér sammen med pulao, karrystegt kål, raita, naan og mangochutney.