Kylling i karry
30-40
4 dages holdbarhed

Kylling i karry

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Fuldkornsris
135 g
Løg
1 stk
Karry
1½ pose
Piskefløde (Mælk, Laktose)
2½ dl
Majsstivelse
½ pose
Hønsebouillon
½ pose
Kyllingeinderfilet
300 g
Æble
1 stk
Salatmix Toscana
150 g
Balsamico vinaigrette
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 1028 kcal
  • Fedt 61 g
  • Kulhydrater 74 g
  • Protein 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Karrysauce: Pil og hak løg. Varm en gryde op med lidt olie. Steg løgene et par min. og tilsæt karry. Tilfør fløde og kog det op stille og roligt. Bland imens majsstivelse og bouillon med 1 dl vand til en jævn konsistens. Kom det i under omrøring og lad det koge 3-5 min. Smag til med salt og peber.
  3. Kylling: Skær kyllingen i mindre stykker. Varm en stegepande op med lidt olie. Steg stykkerne et par min. og kom dem op i saucen. Kog saucen yderligere 2-3 min.
  4. Salat: Skær æblet i tern, bland det med salaten og vend med balsamico vinaigrette.
  5. Servér kylling i karry med ris og salat.