Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
GæsteRet

Bøf af oksefilet med butterbeanscreme — og chilibønner

(baseret på 200 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 x ca. 150 g okse striploin bøffer
Salt og peber
1 tsk olie til stegning
Butterbeanscreme:
½ ds butterbeans
½ spsk olivenolie
1/4 dl mælk
½ fed hvidløg
Salt og peber
Grønne chilibønner:
½ spsk olie
½ chili
150 g grønne bønner
1 forårsløg
Rødvinssauce
500 g kartofler
Olie, salt og peber

Ingredienser

3 x ca. 150 g okse striploin bøffer
Salt og peber
1½ tsk smør til stegning
Pastinakpuré:
400 g pastinakker
1 bagekartoffel
1½ spsk minimælk
1½ tsk smør
Salt og peber
Grønne chilibønner:
3/4 chili
200 g grønne bønner
1 forårsløg
Rødvinssauce

Ingredienser

4 x ca. 150 g okse striploin bøffer
Salt og peber
1½ tsk smør til stegning
Pastinakpuré:
400 g pastinakker
1 bagekartoffel
1½ spsk minimælk
1½ tsk smør
Salt og peber
Grønne chilibønner:
3/4 chili
200 g grønne bønner
1 forårsløg
Rødvinssauce

Ingredienser

4 x ca. 150 g okse striploin bøffer
Salt og peber
2 tsk smør til stegning
Pastinakpuré:
500 g pastinakker
2 bagekartofler
2 spsk minimælk
2 tsk smør
Salt og peber
Grønne chilibønner:
1 chili
275 g grønne bønner
2 forårsløg
Rødvinssauce

Ingredienser

6 x ca. 150 g okse striploin bøffer
Salt og peber
2 tsk smør til stegning
Pastinakpuré:
500 g pastinakker
2 bagekartofler
2 spsk minimælk
2 tsk smør
Salt og peber
Grønne chilibønner:
1 chili
275 g grønne bønner
2 forårsløg
Rødvinssauce

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd grillen eller ovnen på 200 grader. Halver kartoflerne og læg dem i en foliebakke eller på en bageplade med bagepapir. Vend dem med lidt olie, salt og peber og steg dem på grill eller i ovn ca. 25 minutter.
  2. Læg bøfferne på en tallerken og krydr med salt og peber og stil til side på køkkenbordet.
  3. Skyl og nip bønnerne. Skyl chilien, fjern frø og frøvægge og hak den fint. Skyl forårsløg og fjern roden. Snit den i tynde skiver.
  4. Hæld saucen i en lille gryde og varm op ved svag varme, skru op til sidst så den koger et par minutter.
  5. Varm 1 pande op ved høj varme. Tilsæt lidt olie og bønnerne og steg dem 2 min. ved høj varme, skru herefter ned til middel varme, vend dem jævnligt. Tilsæt chili til bønnerne og steg videre indtil bøfferne er færdige.
  6. Grill bøfferne ved direkte varme 1 min. på hver side, læg dem over på indirekte varme og steg videre 4-6 min på hver side, alt efter, hvor rød du ønsker den. Alternativt steg dem på en pande med lidt olie 1 min. på hver side ved høj varme, skru ned og steg videre 4-5 min. på hver side.
  7. Hæld væden fra butterbeans og blend eller mos dem med olie, mælk, presset hvidløg og smag til med salt og peber.
  8. Server bøfferne med stegte kartofler, chilibønner toppet med forårsløg, creme og varm sauce.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skræl kartoffel og pastinak og skær dem i ca. 1½x1½ cm stykker, læg dem i en gryde, dæk med vand og bring i kog og kog dem 15-20 min. uden salt. Stik i dem for at mærke om de er møre efter 15 min.
  2. Læg bøfferne på en tallerken og krydr med salt og peber og stil til side på køkkenbordet.
  3. Skyl og nip bønnerne. Skyl chilien, fjern frø og frøvægge og hak den fint. Skyl forårsløg og fjern roden. Snit den i tynde skiver.
  4. Hæld saucen i en lille gryde og varm op ved svag varme, skru op til sidst så den koger et par minutter.
  5. Varm 2 pander op ved høj varme. Kom lidt smør på den ene pande og brun bøfferne 1 minut på hver side. Hæld lidt olie på den anden pande og læg bønnerne på og steg dem 2 min. ved høj varme, skru herefter ned til middel varme. Tilsæt chili til bønnerne og steg videre indtil bøfferne er færdige.
  6. Steg imens bøfferne videre 4-6 min på hver side, alt efter, hvor rød du ønsker den.
  7. Hæld vandet fra pastinak/kartoffel blandingen og mos det med et piskeris, tilsæt mælk, smør og smag til med salt og peber.
  8. Server bøfferne med chilibønner toppet med forårsløg, mos og varm rødvinsauce.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skræl kartoffel og pastinak og skær dem i ca. 1½x1½ cm stykker, læg dem i en gryde, dæk med vand og bring i kog og kog dem 15-20 min. uden salt. Stik i dem for at mærke om de er møre efter 15 min.
  2. Læg bøfferne på en tallerken og krydr med salt og peber og stil til side på køkkenbordet.
  3. Skyl og nip bønnerne. Skyl chilien, fjern frø og frøvægge og hak den fint. Skyl forårsløg og fjern roden. Snit den i tynde skiver.
  4. Hæld saucen i en lille gryde og varm op ved svag varme, skru op til sidst så den koger et par minutter.
  5. Varm 2 pander op ved høj varme. Kom lidt smør på den ene pande og brun bøfferne 1 minut på hver side. Hæld lidt olie på den anden pande og læg bønnerne på og steg dem 2 min. ved høj varme, skru herefter ned til middel varme. Tilsæt chili til bønnerne og steg videre indtil bøfferne er færdige.
  6. Steg imens bøfferne videre 4-6 min på hver side, alt efter, hvor rød du ønsker den.
  7. Hæld vandet fra pastinak/kartoffel blandingen og mos det med et piskeris, tilsæt mælk, smør og smag til med salt og peber.
  8. Server bøfferne med chilibønner toppet med forårsløg, mos og varm rødvinsauce.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skræl kartoffel og pastinak og skær dem i ca. 1½x1½ cm stykker, læg dem i en gryde, dæk med vand og bring i kog og kog dem 15-20 min. uden salt. Stik i dem for at mærke om de er møre efter 15 min.
  2. Læg bøfferne på en tallerken og krydr med salt og peber og stil til side på køkkenbordet.
  3. Skyl og nip bønnerne. Skyl chilien, fjern frø og frøvægge og hak den fint. Skyl forårsløg og fjern roden. Snit den i tynde skiver.
  4. Hæld saucen i en lille gryde og varm op ved svag varme, skru op til sidst så den koger et par minutter.
  5. Varm 2 pander op ved høj varme. Kom lidt smør på den ene pande og brun bøfferne 1 minut på hver side. Hæld lidt olie på den anden pande og læg bønnerne på og steg dem 2 min. ved høj varme, skru herefter ned til middel varme. Tilsæt chili til bønnerne og steg videre indtil bøfferne er færdige.
  6. Steg imens bøfferne videre 4-6 min på hver side, alt efter, hvor rød du ønsker den.
  7. Hæld vandet fra pastinak/kartoffel blandingen og mos det med et piskeris, tilsæt mælk, smør og smag til med salt og peber.
  8. Server bøfferne med chilibønner toppet med forårsløg, mos og varm rødvinsauce.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skræl kartoffel og pastinak og skær dem i ca. 1½x1½ cm stykker, læg dem i en gryde, dæk med vand og bring i kog og kog dem 15-20 min. uden salt. Stik i dem for at mærke om de er møre efter 15 min.
  2. Læg bøfferne på en tallerken og krydr med salt og peber og stil til side på køkkenbordet.
  3. Skyl og nip bønnerne. Skyl chilien, fjern frø og frøvægge og hak den fint. Skyl forårsløg og fjern roden. Snit den i tynde skiver.
  4. Hæld saucen i en lille gryde og varm op ved svag varme, skru op til sidst så den koger et par minutter.
  5. Varm 2 pander op ved høj varme. Kom lidt smør på den ene pande og brun bøfferne 1 minut på hver side. Hæld lidt olie på den anden pande og læg bønnerne på og steg dem 2 min. ved høj varme, skru herefter ned til middel varme. Tilsæt chili til bønnerne og steg videre indtil bøfferne er færdige.
  6. Steg imens bøfferne videre 4-6 min på hver side, alt efter, hvor rød du ønsker den.
  7. Hæld vandet fra pastinak/kartoffel blandingen og mos det med et piskeris, tilsæt mælk, smør og smag til med salt og peber.
  8. Server bøfferne med chilibønner toppet med forårsløg, mos og varm rødvinsauce.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2340 kJ (559 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 697 167 30
Kulhydrat 932 223 40
Fedt 711 170 30

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu