Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
XtraRet

Skinkemignon med fyldte courgetter — og citronkrydrede kartofler

(baseret på 498 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 lille skinkemignon
2-3 bagekartofler
1½ spsk olivenolie
½ citron - skal og saft
1 spsk frisk rosmarin
Salt og peber
Fyldte courgetter
1 courgette
75 g salatost
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
1 spsk tørret oregano
Salt og peber
Tilbehør
Groft brød

Ingredienser

1 stor skinkemignon
2-3 bagekartofler
1½ spsk olivenolie
½ citron - skal og saft
1 spsk frisk rosmarin
Salt og peber
Fyldte courgetter
1 courgette
75 g salatost
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
1 spsk tørret oregano
Salt og peber
Tilbehør
Groft brød

Ingredienser

1 stor skinkemignon
3-4 stk bagekartofler
2 spsk olivenolie
1 citron - skal og saft
1½ spsk frisk rosmarin
Salt og peber
Fyldte courgetter
1 courgette
120 g salatost
1½ fed hvidløg / ½ solo
1½ spsk olivenolie
2 spsk tørret oregano
Salt og peber
Tilbehør
Groft brød

Ingredienser

2 små skinkemignon
3-4 stk bagekartofler
2 spsk olivenolie
1 citron - skal og saft
1½ spsk frisk rosmarin
Salt og peber
Fyldte courgetter
1 courgette
120 g salatost
1½ fed hvidløg / ½ solo
1½ spsk olivenolie
2 spsk tørret oregano
Salt og peber
Tilbehør
Groft brød

Ingredienser

2 små skinkemignoner
5 bagekartofler 
3 spsk olivenolie
1 citron - skal og saft
2 spsk frisk rosmarin
Salt og peber
Fyldte courgetter
2 courgetter
150 g salatost 
2 fed hvidløg / 2/3 solo
2 spsk olivenolie 
2 spsk tørret oregano
Salt og peber
Tilbehør
Groft brød 

Ingredienser

2 store skinkemignoner
5 bagekartofler
3 spsk olivenolie
1 citron - skal og saft
2 spsk frisk rosmarin
Salt og peber
Fyldte courgetter
2 courgetter
150 g salatost
2 fed hvidløg / 2/3 solo
2 spsk olivenolie
2 spsk tørret oregano
Salt og peber
Tilbehør
Groft brød

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen og indstil den på 225˚. Skær kartoflerne med skræl i tern ca. 1½×1½ cm. Vend kartoflerne i 1 spsk olie og spred dem ud på en bageplade med bagepapir. Bag kartoflerne ca. 25 minutter.
  2. Skær courgetten i 5 cm tykke skiver. Udhul skiverne med en teske, så der stadig er lidt ”bund”.
  3. Smuldr osten, hak hvidløgene fint og bland det i en skål. Dryp olien på fetaen og drys med oregano, salt og peber.
  4. Kom fetafyldet i courgetterne og stil dem i ovnen, bag dem ca. 13 min. sammen med kartoflerne.
  5. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm ½ spsk fedtstof på en pande ved god varme. Brun kødet ca. 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg skinkemignonen ca. 12 minutter i alt. Vend kødet ind imellem.
  6. Lun brødene i ovnen 3-4 min.
  7. Riv citronskallen fint, drys den på kartoflerne og dryp derefter citronsaften over. Hak rosmarinen meget fint og drys den på kartoflerne. Krydr med salt og peber.
  8. Skær kødet i tynde, skrå skiver og server citronkartofler og de fyldte courgetter til.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen og indstil den på 225˚. Skær kartoflerne med skræl i tern ca. 1½×1½ cm. Vend kartoflerne i 1 spsk olie og spred dem ud på en bageplade med bagepapir. Bag kartoflerne ca. 25 minutter.
  2. Skær courgetten i 5 cm tykke skiver. Udhul skiverne med en teske, så der stadig er lidt ”bund”.
  3. Smuldr osten, hak hvidløgene fint og bland det i en skål. Dryp olien på fetaen og drys med oregano, salt og peber.
  4. Kom fetafyldet i courgetterne og stil dem i ovnen, bag dem ca. 13 min. sammen med kartoflerne.
  5. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm ½ spsk fedtstof på en pande ved god varme. Brun kødet ca. 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg skinkemignonen ca. 12 minutter i alt. Vend kødet ind imellem.
  6. Lun brødene i ovnen 3-4 min.
  7. Riv citronskallen fint, drys den på kartoflerne og dryp derefter citronsaften over. Hak rosmarinen meget fint og drys den på kartoflerne. Krydr med salt og peber.
  8. Skær kødet i tynde, skrå skiver og server citronkartofler og de fyldte courgetter til.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen og indstil den på 225˚. Skær kartoflerne med skræl i tern ca. 1½×1½ cm. Vend kartoflerne i 1½ spsk olie og spred dem ud på en bageplade med bagepapir. Bag kartoflerne ca. 25 min.
  2. Skær courgetten i 5 cm tykke skiver. Udhul skiverne med en teske, så der stadig er lidt ”bund”.
  3. Smuldr osten, hak hvidløgene fint og bland det i en skål. Dryp olien på fetaen og drys med oregano, salt og peber.
  4. Kom fetafyldet i courgetterne og stil dem i ovnen, bag dem ca. 13 min.sammen med kartoflerne.
  5. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm ½ spsk fedtstof på en pande ved god varme. Brun kødet ca. 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg skinkemignonen ca. 12 min. i alt. Vend kødet ind imellem.
  6. Lun brødene i ovnen 3-4 min.
  7. Riv citronskallen fint, drys den på kartoflerne og dryp derefter citronsaften over. Hak rosmarinen meget fint og drys den på kartoflerne. Krydr med salt og peber.
  8. Skær kødet i tynde, skrå skiver og server citronkartofler og de fyldte courgetter til.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen og indstil den på 225˚. Skær kartoflerne med skræl i tern ca. 1½×1½ cm. Vend kartoflerne i 1 spsk olie og spred dem ud på en bageplade med bagepapir. Bag kartoflerne ca. 25 minutter.
  2. Skær courgetten i 5 cm tykke skiver. Udhul skiverne med en teske, så der stadig er lidt ”bund”.
  3. Smuldr osten, hak hvidløgene fint og bland det i en skål. Dryp olien på fetaen og drys med oregano, salt og peber.
  4. Kom fetafyldet i courgetterne og stil dem i ovnen, bag dem ca. 13 min. sammen med kartoflerne.
  5. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm ½ spsk fedtstof på en pande ved god varme. Brun kødet ca. 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg skinkemignonen ca. 12 minutter i alt. Vend kødet ind imellem.
  6. Lun brødene i ovnen 3-4 min.
  7. Riv citronskallen fint, drys den på kartoflerne og dryp derefter citronsaften over. Hak rosmarinen meget fint og drys den på kartoflerne. Krydr med salt og peber.
  8. Skær kødet i tynde, skrå skiver og server citronkartofler og de fyldte courgetter til.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen og indstil den på 225˚. Skær kartoflerne med skræl i tern ca. 1½×1½ cm. Vend kartoflerne i 2 spsk olie og spred dem ud på en bageplade med bagepapir. Bag kartoflerne ca. 25 minutter.
  2. Skær courgetten i 5 cm tykke skiver. Udhul skiverne med en teske, så der stadig er lidt ”bund”.
  3. Smuldr osten, hak hvidløgene fint og bland det i en skål. Dryp olien på fetaen og drys med oregano, salt og peber.
  4. Kom fetafyldet i courgetterne og stil dem i ovnen, bag dem ca. 13 minutter sammen med kartoflerne.
  5. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm 1 spsk fedtstof på en pande ved god varme. Brun kødet ca. 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg skinkemignonen ca. 12 minutter i alt. Vend kødet ind imellem.
  6. Lun brødeme i ovnen 3-4 min.
  7. Riv citronskallen fint, drys den på kartoflerne og dryp derefter citronsaften over. Hak rosmarinen meget fint og drys den på kartoflerne. Krydr med salt og peber.
  8. Skær kødet i tynde, skrå skiver og server citronkartofler og de fyldte courgetter til.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen og indstil den på 225˚. Skær kartoflerne med skræl i tern ca. 1½×1½ cm. Vend kartoflerne i 1 spsk olie og spred dem ud på en bageplade med bagepapir. Bag kartoflerne ca. 25 minutter.
  2. Skær courgetten i 5 cm tykke skiver. Udhul skiverne med en teske, så der stadig er lidt ”bund”.
  3. Smuldr osten, hak hvidløgene fint og bland det i en skål. Dryp olien på fetaen og drys med oregano, salt og peber.
  4. Kom fetafyldet i courgetterne og stil dem i ovnen, bag dem ca. 13 min. sammen med kartoflerne.
  5. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm ½ spsk fedtstof på en pande ved god varme. Brun kødet ca. 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg skinkemignonen ca. 12 minutter i alt. Vend kødet ind imellem.
  6. Lun brødene i ovnen 3-4 min.
  7. Riv citronskallen fint, drys den på kartoflerne og dryp derefter citronsaften over. Hak rosmarinen meget fint og drys den på kartoflerne. Krydr med salt og peber.
  8. Skær kødet i tynde, skrå skiver og server citronkartofler og de fyldte courgetter til.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3651 kJ (873 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 840 201 23
Kulhydrat 1643 393 45
Fedt 1168 279 32

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu