Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Hav

Gratineret fisk i fad med gnocchi

(baseret på 318 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g mørksejfilet uden skind og ben
2 dl mornaysauce
Rasp
200 g spinat
½ ds cherrytomater
350 g gnocchi
Salt og peber
Olie
Persille

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

450 g mørksejfilet uden skind og ben
2 dl mornaysauce
Rasp
200 g spinat
½ ds cherrytomater
350 g gnocchi
Salt og peber
Olie
Persille

Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

450 g mørksejfilet uden skind og ben
3 dl mornaysauce
Rasp
300 g spinat
3/4 ds cherrytomater
500 g gnocchi
Salt og peber
Olie
Persille

Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

600 g mørksejfilet uden skind og ben
3 dl mornaysauce
Rasp
300 g spinat
3/4 ds cherrytomater
500 g gnocchi
Salt og peber
Olie
Persille

Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

600 g mørksejfilet uden skind og ben
4 dl mornaysauce
Rasp
400 g spinat
1 ds cherrytomater
650 g gnocchi
Salt og peber
Olie
Persille

Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

900 g mørksejfilet uden skind og ben
4 dl mornaysauce
Rasp
400 g spinat
1 ds cherrytomater
650 g gnocchi
Salt og peber
Olie
Persille

Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

900 g mørksejfilet uden skind og ben
6 dl mornaysauce
Rasp
600 g spinat
1½ ds cherrytomater
1 kg gnocchi
Salt og peber
Olie
Persille

Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. 
  2. Skyl spinat, fordel den i et smurt ovnfast fad. Hæld cherrytomater over spinaten. Skær fisken i mindre stykker og fordel den ovenpå spinatblandingen. Krydr med salt og peber.
  3. Fordel mornaysauce over fisken, drys med et godt lag rasp. Sæt fadet i en varm ovn og bag ca. 20 min.
  4. Rist imens qnocchi på en varm pande i lidt olie ca. 10-12 minutter så de bliver sprøde og får lidt farve. Skyl og hak persillen groft.
  5. Pynt fisken med persille og server med stegte gnocchi.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. 
  2. Skyl spinat, fordel den i et smurt ovnfast fad. Hæld cherrytomater over spinaten. Skær fisken i mindre stykker og fordel den ovenpå spinatblandingen. Krydr med salt og peber.
  3. Fordel mornaysauce over fisken, drys med et godt lag rasp. Sæt fadet i en varm ovn og bag ca. 20 min.
  4. Steg imens gnocchi på en varm pande i lidt olie 10-12- min. Skyl og hak persille groft.
  5. Pynt fiskefadet med persille og server med stegte gnocchi. 

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. 
  2. Skyl spinat, fordel den i et smurt ovnfast fad. Hæld cherrytomater over spinaten. Skær fisken i mindre stykker og fordel den ovenpå spinatblandingen. Krydr med salt og peber.
  3. Fordel mornaysauce over fisken, drys med et godt lag rasp. Sæt fadet i en varm ovn og bag ca. 20 min.
  4. Steg imens gnocchi på en varm pande i lidt olie 10-12 min. til de bliver sprøde og får lidt farve. Skyl og hak persille groft.
  5. Server fiskefadet med persilledrys og stegte gnocchi. 

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. 
  2. Skyl spinat, fordel den i et smurt ovnfast fad. Hæld cherrytomater over spinaten. Skær fisken i mindre stykker og fordel den ovenpå spinatblandingen. Krydr med salt og peber.
  3. Fordel mornaysauce over fisken, drys med et godt lag rasp. Sæt fadet i en varm ovn og bag ca. 20 min.
  4. Steg imens gnocchi på en varm pande i lidt olie 10-12 min. til de bliver sprøde og får lidt farve. Skyl og hak persille groft.
  5. Pynt fiskefadet med persille og server med stegte gnocchi.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. 
  2. Skyl spinat, fordel den i et smurt ovnfast fad. Hæld cherrytomater over spinaten. Skær fisken i mindre stykker og fordel den ovenpå spinatblandingen. Krydr med salt og peber.
  3. Fordel mornaysauce over fisken, drys med et godt lag rasp. Sæt fadet i en varm ovn og bag ca. 20 min.
  4. Steg imens gnocchi på en varm pande i lidt olie 10-12 min. så de bliver sprøde og får lidt farve. Skyl og hak persille groft.
  5. Pynt fiskefadet med persille og server med stegte gnocchi.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. 
  2. Skyl spinat, fordel den i et smurt ovnfast fad. Hæld cherrytomater over spinaten. Skær fisken i mindre stykker og fordel den ovenpå spinatblandingen. Krydr med salt og peber.
  3. Fordel mornaysauce over fisken, drys med et godt lag rasp. Sæt fadet i en varm ovn og bag ca. 20 min.
  4. Imens steg gnocchi på en varm pande i lidt olie 10-12 min. til de bliver sprøde og får lidt farve. Skyl og hak persille groft.
  5. Pynt fiskefadet med persille og server med stegte gnocchi.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. 
  2. Skyl spinat, fordel den i et smurt ovnfast fad (TIP: Fordel i 2 fade hvis du ikke har et stort nok fad). Hæld cherrytomater over spinatenFordel fisken ovenpå spinaten. Krydr med salt og peber.
  3. Fordel mornaysauce over fisken, drys med et godt lag rasp. Sæt fadet i en varm ovn og bag ca. 20 min.
  4. Imens steg gnocchi på en varm pande i lidt olie 10-12 min. så de bliver sprøde og får lidt farve. Skyl og hak persille groft.
  5. Pynt fiskefadet med persille og server med stegte gnocchi.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2646 kJ (632 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 775 185 29
Kulhydrat 1081 258 41
Fedt 790 189 30

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Opskrifter med fisk

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu