- Opskrifter
- Risretter
Risretter

20-30
Laktosefri
5 dages holdbarhed
Pokebowl med laks

30-40
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Insalata di riso - Italiensk rissalat med tun og grønt

20-30
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Wokstrimler i kokos-limesuppe med sorte ris

25-35
5 dages holdbarhed
Rice bowl med okse og teriyakisauce

15-20
Laktosefri
5 dages holdbarhed
Kyllingeinderfilet i kokosmælk med squash og peberfrugt

25-35
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Cremet risotto med tomat og bacon

30-40
Laktosefri
3 dages holdbarhed
Vietnamesisk burrito med stegt svinekød og mango

25-35
Vegetar
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Indisk bønnegryde

30-40
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Dakkoshi - Kyllingespyd i salatblade med chilimayonaise og ingefærpickles

30-40
Vegetar
5 dages holdbarhed
Risotto med stegte jordskokker og markchampignon

20-30
4 dages holdbarhed
Oksegryde med basmatiris

20-30
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Carnitabowl med marinerede svinestrimler med ris, salsa, lime og koriander

15-20
Laktosefri
Glutenfri
2 dages holdbarhed
Lun salat med kylling, ris, spinat og goma-dressing

15-20
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Tandoorikylling med mynteris og mangochutney

25-35
2 dages holdbarhed
Kyllingedeller med rustik karrysauce, blomkål og gulerødder

25-35
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Jamaicansk kylling med ananas-salsa, ris og chipotle-lime smør

30-40
5 dages holdbarhed
Albondigas med chorizo og ris

25-35
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Kyllingespyd med tandoori og ris pilaf

15-20
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Hurtig fried rice med oksetykkam, æg og grønt

20-30
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Limekylling med sprød salat og ris

20-30
5 dages holdbarhed
Stroganoff med linquica pølser og ris

20-30
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Kyllingespyd med sataysauce med grøn salat

30-40
Laktosefri
3 dages holdbarhed
Thailandske reje/svinekødsdeller med lime, mynte, koriander og sød chilidip

30-40
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Korean fried chicken med soja/sriracha-mayonnaise og ingefærsyltet agurkesalat
20-30
4 dages holdbarhed
Kæmperejer i red curry med sorte ris

15-20
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Okinawa taco rice med salsa

20-30
Vegetar
5 dages holdbarhed
Ristet tofu med gochujang auberginer og sorte ris

25-35
Vegetar
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Massaman grøntsagscurry med ris og stegt broccoli

35
4 dages holdbarhed
Svinekoteletter i kokoslime og chili med grillede ferskner og squash

25-35
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Hvid fisk i karry-kokossauce med æble