Sojabagt laks i hjertesalat med æbledressing og ris
15-20
4 dages holdbarhed

Sojabagt laks i hjertesalat med æbledressing og ris

Med vores 'Nem på 5'-retter kan du nyde velsmagende måltider, der kun kræver 5-10 minutters aktiv tilberedelsestid. Derefter passer retterne mere eller mindre sig selv, indtil de er klar til at blive serveret.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • soja,
  • mælk,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Sukker

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Sojasauce (Soja)
2 spsk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
1 spsk
Laksefilet u. skind (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Æble
1 stk
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1 dl
Revet gulerod
150 g
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 690 kcal
  • Fedt 25 g
  • Kulhydrater 77 g
  • Protein 39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 180°C (Varmluft).
  2. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  3. Sojabagt laks: Bland soja, eddike og 1 spsk sukker. Læg fisken i et ovnfast fad og pensl dem med sojablandingen. Bag laksen i ovnen i 8-10 min. til den er gennemstegt.
  4. Æbledressing og råkost: Riv æble på et rivejern og bland halvdelen med yoghurt. Bland den anden halvdel med revet gulerod.
  5. Anret: Skyl hjertesalat og læg på tallerkenerne. Placér et stykke bagt laks på salaten. Top laksen med råkost og hæld æbledressing over retten. Servér med varme ris til.