Indisk bønnegryde
25-35
Vegetar
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Indisk bønnegryde

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Smør
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Løg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Ingefær
½ stk
Gulerod
3 stk
Bagekartoffel
1 stk
Karry
1½ pose
Garam masala
½ pose
Butterbeans
1 dåse
Piskefløde (Mælk, Laktose)
1 dl
Hakkede tomater
½ dåse
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
1 spsk
Koriander, frisk
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 912 kcal
  • Fedt 28 g
  • Kulhydrater 139 g
  • Protein 26 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Pil løg, hvidløg og ingefær og hak det hele fint. Skræl gulerod og kartoffel og skær i ca. 1 cm tern. Varm en gryde op med 1 spsk smør og steg det hele ved middelvarme i 5 min.
  3. Tilsæt karry og garam masala og steg med 1 min. Hæld lagen fra bønnerne. Tilsæt fløde, tomater, bønner og hvidvinseddike. Kog videre ca. 10 min. og smag til med salt og peber.
  4. Hak koriander groft og drys over retten. Servér med de kogte ris.