Vietnamesisk burrito med stegt svinekød og mango
30-40
3 dages holdbarhed

Vietnamesisk burrito med stegt svinekød og mango

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • soja,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Sukker

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Skalotteløg
½ stk
Ingefær
¾ stk
Mango
½ stk
Lime
¼+¼ stk
Gulerod
1 stk
Koriander, frisk
1 pose
Hakket gris & kalv
300 g
Hvidløg
1 fed
Sojasauce (Soja)
1 spsk
Sambal oelek
½ tsk
Tortilla-wrap (Gluten, Hvede)
4 stk
Salatmix Toscana
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 899 kcal
  • Fedt 24 g
  • Kulhydrater 125 g
  • Protein 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Pil og hak løg fint. Skræl og riv ingefær. Skær skindet af mangoen og skær den i tern. Skyl lime og riv skallen fint og del derefter i 2.
  3. Gulerodssalat: Skræl og riv gulerod groft og hak koriander. Læg det i en skål og bland med limeskal, saft fra den ene del lime og halvdelen af ingefæren. Smag til med salt og peber.
  4. Kødfyld: Kom lidt olie på en pande. Brun kødet ved høj varme ca. 5 min. Tilsæt løg, resten af ingefæren, 1 tsk sukker og pres hvidløg i. Steg videre ca. 3 min. Tilføj soja, sambal oelek og saft fra resten af limen og steg yderligere ca. 2 min. Smag til med salt og peber.
  5. Bland de kogte ris i kødet og rør det godt sammen. Kom blandingen i en skål. Tør panden af og varm tortillas på panden TIP: Du kan i stedet varme tortillas i mikroovn.
  6. Fyld de varme tortillas med salatmix, kødfyld, gulerodssalat og mango. Rul dem sammen og spis dem varme.