Hurtig fried rice med oksetykkam, æg og grønt
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Hurtig fried rice med oksetykkam

æg og grønt
3.61 (80)
Under 20 min
11 Ingredienser
Så kan det næsten ikke blive nemmere, risene er kogte og resten er hurtig klaret. Nem og lækker aftensmad i en fart.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Æg
    ·
  • Soja
    ·
  • Sesamfrø

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Rød peber
1 stk
Forårsløg
1 bundt
Coleslaw-blanding
100 g
Oksesteg af tykkam
300 g
Sojasauce
1½ spsk
(Soja)
Sød chilisauce
½ spsk
Sesamolie
¾ tsk
(Sesamfrø)
Pasteuriseret æg
1 bæger
(Æg)
Kogte ris
1 pose
Næringsindhold (per portion)
Energi:
706 kcal
Fedt:
31 g
Kulhydrater:
66 g
Protein:
40 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Pil og hak løg og hvidløg. Skær peberfrugt i tern. Skyl og snit forårsløg. Varm en stegepande/wok op med lidt olie. Steg løg, hvidløg, peberfrugt og coleslaw-blanding i 1-2 min.
 Tilsæt oksetykkam, del fra hinanden og steg videre i 2-3 min. Kom det hele over på en tallerken.
 Rør soja, sød chilisauce og sesamolie sammen i en lille skål.
 Ryst bægeret med æg. Kom lidt mere olie på panden, hæld æg på og lad det sætte sig. Del risene med fingrene mens de stadig er i pakken, det er nemmest. Tilsæt ris, skil dem godt fra hinanden og steg under omrøring ca. 5 min. Tilsæt okse/grønt, sauce og forårsløg. Steg videre 1-2 min. under omrøring. Smag til med salt og peber og servér med det samme.
Håber maden smager!