RetNemt kotelet i fad
20-30
Glutenfri
5 dages holdbarhed

RetNemt kotelet i fad

Ingredienser

Allergener
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Kotelet
2 stk
Champignon
125 g
Forårsløg
2 stk
Paprika, røget
1 tsk
Piskefløde
1½ dl
Hakkede tomater
½ dåse
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 777 kcal
  • Fedt 51 g
  • Kulhydrater 42 g
  • Protein 38 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
  2. Skyl kartoflerne, læg dem på en bradepande med bagepapir og vend med lidt olie og salt. Sæt dem i ovnen i ca. 20 min. til de er møre.
  3. Rens champignon og forårsløg og skær i skiver. 
  4. Varm en pande med lidt olie op til høj varme og brun koteletterne af. Læg dem på en tallerken, men vask ikke panden.
  5. Steg champignon og forårsløg på samme pande 1-2 min. ved medium varme. Tilsæt paprika, tomat og fløde samt lidt salt og peber og rør rundt. Kom koteletterne tilbage på panden og stil den i ovnen i ca. 10 min. TIP: Hvis din pande ikke kan tåle at komme i ovnen, så kom det i et ovnfast fad.
  6. Servér små bagte kartofler med koteletter i fad.