20-30
Glutenfri
5 dages holdbarhed
RetNemt kotelet i fad
Med vores 'Nem på 5'-retter kan du nyde velsmagende måltider, der kun kræver 5-10 minutters aktiv tilberedelsestid. Derefter passer retterne mere eller mindre sig selv, indtil de er klar til at blive serveret.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Olie
- Salt
- Peber
Det skal du bruge
Kartofler
400 g
Champignon
125 g
Forårsløg
2 stk
Kotelet
2 stk
Røget paprika
1 tsk
Hakkede tomater
½ dåse
Piskefløde (Mælk, Laktose)
1½ dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 780 kcal
- Fedt 51 g
- Kulhydrater 43 g
- Protein 38 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft). Fordel kartoflerne på en bageplade med bagepapir. Vend med olie, salt og peber. Bag i ovnen i ca. 25 min.
- Rens champignon og forårsløg og skær i skiver.
- Varm en pande med lidt olie op til høj varme og brun koteletterne af. Læg dem på en tallerken, men vask ikke panden.
- Steg champignon og forårsløg på samme pande 1-2 min. ved medium varme. Tilsæt paprika, tomat og fløde samt lidt salt og peber og rør rundt. Kom koteletterne tilbage på panden og stil den i ovnen i ca. 10 min. TIP: Hvis din pande ikke kan tåle at komme i ovnen, så kom det i et ovnfast fad.
- Servér små bagte kartofler med koteletter i fad.