Kyllingespyd med tandoori og ris pilaf
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Kyllingespyd med tandoori

og ris pilaf
3.44 (130)
Under 35 min
14 Ingredienser
Indisk inspireret ret med tandoori krydderier, der giver kyllingekødet et godt modspil og hverdagsmaden et lille pift. Serveres med pilaf at ris, rosiner, løg og yoghurt dip.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Sukker
  • Vand
Liste
Liste
Billeder
Løg
1 stk
Fuldkornsris
135 g
Karry
1 pose
Vand
3 dl
Rosiner
1 pose
Hønsebouillon
½ pose
Yoghurt naturel
1 bæger
(Mælk, Laktose)
Sød chilisauce
½ pose
Hjertesalat
1 stk
Skoleagurk
1 stk
Æbleeddike
½ pose
(Svovldioxid)
Mangochutney, stærk
½ pose
Tandoori krydderi
½ pose
Olie
½ spsk
Sukker
1 tsk
Kyllingebryst
2 stk
Træspyd
4 stk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
622 kcal
Fedt:
9 g
Kulhydrater:
90 g
Protein:
45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Hak løg fint og steg i olie i en gryde ca. 3 min. ved middelhøj varme. Kom ris i og steg med 1 min. Tilsæt vand, lidt salt, bouillon og rosiner, bring i kog, rør rundt og lad det koge ca. 30 min. under låg. Sluk og lad det stå under låg til resten af retten er klar.
 Varm en stegepande op med lidt olie. Pisk tandoori krydderi, olie og sukker sammen. Skær kyllingen i tern 3x3 cm. Sæt kødet på spyd. Steg kyllingen på panden. Pensl med marinaden på alle sider og steg videre ca. 2 min. på hver side.
Bland yoghurt med sød chilisauce og smag til med lidt salt og peber. 
Skær salat og agurk i tynde strimler, vend det med æbleeddike og lidt salt. Servér med tandoori spyd, ris pilaf, mangochutney og yoghurtdip.
Håber maden smager!