
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Kyllingespyd med tandoori
og ris pilaf3.44 (130)
Under 35 min
14 Ingredienser
Indisk inspireret ret med tandoori krydderier, der giver kyllingekødet et godt modspil og hverdagsmaden et lille pift. Serveres med pilaf at ris, rosiner, løg og yoghurt dip.
Indisk inspireret ret med tandoori krydderier, der giver kyllingekødet et godt modspil og hverdagsmaden et lille pift. Serveres med pilaf at ris, rosiner, løg og yoghurt dip.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Mælk·
- Svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Sukker
- Vand
Løg
1 stk
Fuldkornsris
135 g
Karry
1 pose
Vand
3 dl
Rosiner
1 pose
Hønsebouillon
½ pose
Yoghurt naturel
1 bæger
Sød chilisauce
½ pose
Hjertesalat
1 stk
Skoleagurk
1 stk
Æbleeddike
½ pose
Mangochutney, stærk
½ pose
Tandoori krydderi
½ pose
Olie
½ spsk
Sukker
1 tsk
Kyllingebryst
2 stk
Træspyd
4 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 622 kcal
- Fedt:
- 9 g
- Kulhydrater:
- 90 g
- Protein:
- 45 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Hak løg fint og steg i olie i en gryde ca. 3 min. ved middelhøj varme. Kom ris i og steg med 1 min. Tilsæt vand, lidt salt, bouillon og rosiner, bring i kog, rør rundt og lad det koge ca. 30 min. under låg. Sluk og lad det stå under låg til resten af retten er klar.
Varm en stegepande op med lidt olie. Pisk tandoori krydderi, olie og sukker sammen. Skær kyllingen i tern 3x3 cm. Sæt kødet på spyd. Steg kyllingen på panden. Pensl med marinaden på alle sider og steg videre ca. 2 min. på hver side.
Bland yoghurt med sød chilisauce og smag til med lidt salt og peber.
Skær salat og agurk i tynde strimler, vend det med æbleeddike og lidt salt. Servér med tandoori spyd, ris pilaf, mangochutney og yoghurtdip.
Håber maden smager!