Kæmperejer i red curry med sorte ris
4 dages holdbarhed

Kæmperejer i red curry

med sorte ris
Ny opskrift
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Krebsdyr
    ·
  • Jordnødder
    ·
  • Nødder

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Sukker
Sorte ris
125 g
Champignon
125 g
Pak choy
1 stk
Rødløg
½ stk
Rød karrypaste
½ pose
Kokosmælk
2 dl
Sukker
½ tsk
Lime
½ stk
Ingefær/hvidløg/chili i olie
½ pose
Kæmperejer (har været frosset)
250 g
(Krebsdyr)
Hakkede peanuts
½ pose
(Jordnødder, Nødder)
Koriander, frisk
½ pk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
701 kcal
Fedt:
37 g
Kulhydrater:
59 g
Protein:
33 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog risene som anvist på posen.
Rens og skær svampene i kvarte. Skyl og skær pak choy i grove stykker. Pil rødløg og skær i tynde både.
Varm en stegepande op til middelhøj varme med ingefær/hvidløg/chili olien. Tilføj rejerne og steg i 2 min. Læg dem til side på en tallerken.
 Kom evt. lidt mere olie på panden, tilsæt champignon og løg og steg i 2 min. Tilføj den ønskede mængde currypaste og lad det stege med i 1 min. Tilsæt kokosmælk, pak choy og sukker og lad det simre i 4-5 min. Kom rejerne tilbage i panden og smag til med limesaft og salt.
Top retten med hakkede peanuts og koriander.
Håber maden smager!