Insalata di riso - Italiensk rissalat med tun og grønt
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Insalata di riso - Italiensk rissalat

med tun og grønt
3.92 (95)
Under 40 min
13 Ingredienser
Lækker italiensk rissalat med tun, oliven, forårsløg og basilikum.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Æg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie
Fuldkornsris
135 g
Rødløg
1 stk
Dild, frisk
½-1 pakke
Tomat
1 stk
Forårsløg
1 bundt
Oliven
1 pakke
Tun i vand
2 dåse
(Fisk)
Basilikum, frisk
½-1 pakke
Hvidvinseddike
1 spsk
(Svovldioxid)
Citron
½ stk
Olivenolie
1½ spsk
Citron
½ stk
Aioli
½ pakke
(Æg)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 766 kcal
  • Fedt: 35 g
  • Kulhydrater: 63 g
  • Protein: 50 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog risene som anvist på posen. Skyl derefter risene i koldt vand til de er kølet af. Kom dem i en sigte og lad dryppe godt af.
 Pil rødløg og hak det fint. Skær tomat i tern. Rens peberfrugt og skær i tern. Skær forårsløg i tynde skiver. Kom tun i en sigte og dræn det for vand. Riv det i mindre stykker. Kom det hele i en skål med oliven og bland med risene.
 Bland 1½ spsk olivenolie med hvidvinseddike og fintrevet citronskal. Smag til med lidt salt og peber og hæld i salaten.
 Hak dild fint. Riv basilikum i mindre stykker. Vend begge dele i salaten.
 Skær citron i kvarte og servér med rissalaten. Tegn med aioli henover salaten.
Håber maden smager!