Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
VerdensRet

Pizza med søde kartofler — chorizo og mango

(baseret på 105 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 x 200 g pizzadej
100 g frisk mozzarella
175 g sød kartoffel
1 spsk yoghurt naturel
70 g chorizo i skiver
Frisk salvie
½ mango
1 forårsløg
Rucola
1 spsk olivenolie

Ingredienser

2 x 200 g pizzadej
100 g frisk mozzarella
175 g sød kartoffel
1 spsk yoghurt naturel
110 g chorizo i skiver
Frisk salvie
½ mango
1 forårsløg
Rucola
1 spsk olivenolie

Ingredienser

3 x 200 g pizzadej
150 g frisk mozzarella
250 g sød kartoffel
1½ spsk yoghurt naturel
110 g chorizo i skiver
Frisk salvie
1 mango
2 forårsløg
Rucola
1½ spsk olivenolie

Ingredienser

3 x 200 g pizzadej
150 g frisk mozzarella
250 g sød kartoffel
1½ spsk yoghurt naturel
150 g chorizo i skiver
Frisk salvie
1 mango
2 forårsløg
Rucola
1½ spsk olivenolie

Ingredienser

4x 200 g pizzadej
200 g frisk mozzarella
325 g søde kartofler
2 spsk yoghurt naturel
150 g chorizo i skiver
Frisk salvie
1 mango
2 forårsløg
Rucola
2 spsk olivenolie

Ingredienser

4x 200 g pizzadej
200 g frisk mozzarella
325 g søde kartofler
2 spsk yoghurt naturel
225 g chorizo i skiver
Frisk salvie
1 mango
2 forårsløg
Rucola
2 spsk olivenolie

Ingredienser

6 x 200 g pizzadej
250 g frisk mozzarella
500 g sød kartoffel
3 spsk yoghurt naturel
225 g chorizo i skiver
Frisk salvie
2 mango
3 forårsløg
Rucola
3 spsk olivenolie

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader oven- og undervarme uden varmluft. Vi foreslår at bage på bagesten sat lidt under midten i ovnen. Har du ikke en bagesten så forbag bunden uden fyld på en bageplade i 1-2 min. Tag herefter bunden ud, læg fyld på og bag færdig.
  2. Rul dejene tyndt ud bagepapir og læg dem på hver sin bageplade eller bagerist. Har du ikke en bagesten, så forbag pizzabundene nu, se pkt. 1.
  3. Skær kartoflen tyndt, gerne på et mandolinjern og skyl skiverne igennem i en skål koldt vand, afdryp og tør. Pluk mozzarellaen ud over bundene.
  4. Læg kartoflerne tæt op ad hinanden, dæk hele pizzaen på nær 1-2 cm i kanten. Halvér chorizo-skiverne, læg dem på og dryp med små toppe yoghurt hist og her. Dryp til sidst med lidt olivenolie
  5. Bag pizzaerne i 8-10 min til skorpen bliver gylden. Har du en bagesten, så skub pizzaerne over på bagestenen.
  6. Skyl og snit forårsløg fint. Skyl og hak rucola og salvie groft. Skræl mango og skær i små tern. Du kan se hvordan på https://www.retnemt.dk/info-tips.htm. Vend mango, forårsløg, salvie og rucola sammen, og top pizzaen med den, når den er færdigbagt. Læg evt. salaten på midten af pizzaen efter den er skåret, så man selv kan vælge om man vil have en bid med eller uden den friske topping.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader oven- og undervarme uden varmluft. Vi foreslår at bage på bagesten sat lidt under midten i ovnen. Har du ikke en bagesten så forbag bunden uden fyld på en bageplade i 1-2 min. Tag herefter bunden ud, læg fyld på og bag færdig.
  2. Rul dejene tyndt ud bagepapir og læg dem på hver sin bageplade eller bagerist. Har du ikke en bagesten, så forbag pizzabundene nu, se pkt. 1.
  3. Skær kartoflen tyndt, gerne på et mandolinjern og skyl skiverne igennem i en skål koldt vand, afdryp og tør. Pluk mozzarellaen ud over bundene.
  4. Læg kartoflerne tæt op ad hinanden, dæk hele pizzaen på nær 1-2 cm i kanten. Halvér chorizo-skiverne, læg dem på og dryp med små toppe yoghurt hist og her. Dryp til sidst med lidt olivenolie
  5. Bag pizzaerne i 8-10 min til skorpen bliver gylden. Har du en bagesten, så skub pizzaerne over på bagestenen.
  6. Skyl og snit forårsløg fint. Skyl og hak rucola og salvie groft. Skræl mango og skær i små tern. Du kan se hvordan på https://www.retnemt.dk/info-tips.htm. Vend mango, forårsløg, salvie og rucola sammen, og top pizzaen med den, når den er færdigbagt. Læg evt. salaten på midten af pizzaen efter den er skåret, så man selv kan vælge om man vil have en bid med eller uden den friske topping.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader oven- og undervarme uden varmluft. Vi foreslår at bage på bagesten sat lidt under midten i ovnen. Har du ikke en bagesten så forbag bunden uden fyld på en bageplade i 1-2 min. Tag herefter bunden ud, læg fyld på og bag færdig.
  2. Rul dejene tyndt ud bagepapir og læg dem på hver sin bageplade eller bagerist. Har du ikke en bagesten, så forbag pizzabundene nu, se pkt. 1.
  3. Skær kartoflen tyndt, gerne på et mandolinjern og skyl skiverne igennem i en skål koldt vand, afdryp og tør. Pluk mozzarellaen ud over bundene.
  4. Læg kartoflerne tæt op ad hinanden, dæk hele pizzaen på nær 1-2 cm i kanten. Halvér chorizo-skiverne, læg dem på og dryp med små toppe yoghurt hist og her. Dryp til sidst med lidt olivenolie
  5. Bag pizzaerne i 8-10 min til skorpen bliver gylden. Har du en bagesten, så skub pizzaerne over på bagestenen.
  6. Skyl og snit forårsløg fint. Skyl og hak rucola og salvie groft. Skræl mango og skær i små tern. Du kan se hvordan på https://www.retnemt.dk/info-tips.htm. Vend mango, forårsløg, salvie og rucola sammen, og top pizzaen med den, når den er færdigbagt. Læg evt. salaten på midten af pizzaen efter den er skåret, så man selv kan vælge om man vil have en bid med eller uden den friske topping.
     

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader oven- og undervarme uden varmluft. Vi foreslår at bage på bagesten sat lidt under midten i ovnen. Har du ikke en bagesten så forbag bunden uden fyld på en bageplade i 1-2 min. Tag herefter bunden ud, læg fyld på og bag færdig.
  2. Rul dejene tyndt ud bagepapir og læg dem på hver sin bageplade eller bagerist. Har du ikke en bagesten, så forbag pizzabundene nu, se pkt. 1.
  3. Skær kartoflen tyndt, gerne på et mandolinjern og skyl skiverne igennem i en skål koldt vand, afdryp og tør. Pluk mozzarellaen ud over bundene.
  4. Læg kartoflerne tæt op ad hinanden, dæk hele pizzaen på nær 1-2 cm i kanten. Halvér chorizo-skiverne, læg dem på og dryp med små toppe yoghurt hist og her. Dryp til sidst med lidt olivenolie
  5. Bag pizzaerne i 8-10 min til skorpen bliver gylden. Har du en bagesten, så skub pizzaerne over på bagestenen.
  6. Skyl og snit forårsløg fint. Skyl og hak rucola og salvie groft. Skræl mango og skær i små tern. Du kan se hvordan på https://www.retnemt.dk/info-tips.htm. Vend mango, forårsløg, salvie og rucola sammen, og top pizzaen med den, når den er færdigbagt. Læg evt. salaten på midten af pizzaen efter den er skåret, så man selv kan vælge om man vil have en bid med eller uden den friske topping.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader oven- og undervarme uden varmluft. Vi foreslår at bage på bagesten sat lidt under midten i ovnen. Har du ikke en bagesten så forbag bunden uden fyld på en bageplade i 1-2 min. Tag herefter bunden ud, læg fyld på og bag færdig.
  2. Rul dejene tyndt ud bagepapir og læg dem på hver sin bageplade eller bagerist. Har du ikke en bagesten, så forbag pizzabundene nu, se pkt. 1.
  3. Skær kartoflen tyndt, gerne på et mandolinjern og skyl skiverne igennem i en skål koldt vand, afdryp og tør. Pluk mozzarellaen ud over bundene.
  4. Læg kartoflerne tæt op ad hinanden, dæk hele pizzaen på nær 1-2 cm i kanten. Halvér chorizo-skiverne, læg dem på og dryp med små toppe yoghurt hist og her. Dryp til sidst med lidt olivenolie
  5. Bag pizzaerne i 8-10 min til skorpen bliver gylden. Har du en bagesten, så skub pizzaerne over på bagestenen.
  6. Skyl og snit forårsløg fint. Skyl og hak rucola og salvie groft. Skræl mango og skær i små tern. Du kan se hvordan på https://www.retnemt.dk/info-tips.htm. Vend mango, forårsløg, salvie og rucola sammen, og top pizzaen med den, når den er færdigbagt. Læg evt. salaten på midten af pizzaen efter den er skåret, så man selv kan vælge om man vil have en bid med eller uden den friske topping.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader oven- og undervarme uden varmluft. Vi foreslår at bage på bagesten sat lidt under midten i ovnen. Har du ikke en bagesten så forbag bunden uden fyld på en bageplade i 1-2 min. Tag herefter bunden ud, læg fyld på og bag færdig.
  2. Rul dejene tyndt ud bagepapir og læg dem på hver sin bageplade eller bagerist. Har du ikke en bagesten, så forbag pizzabundene nu, se pkt. 1.
  3. Skær kartoflen tyndt, gerne på et mandolinjern og skyl skiverne igennem i en skål koldt vand, afdryp og tør. Pluk mozzarellaen ud over bundene.
  4. Læg kartoflerne tæt op ad hinanden, dæk hele pizzaen på nær 1-2 cm i kanten. Halvér chorizo-skiverne, læg dem på og dryp med små toppe yoghurt hist og her. Dryp til sidst med lidt olivenolie
  5. Bag pizzaerne i 8-10 min til skorpen bliver gylden. Har du en bagesten, så skub pizzaerne over på bagestenen.
  6. Skyl og snit forårsløg fint. Skyl og hak rucola og salvie groft. Skræl mango og skær i små tern. Du kan se hvordan på https://www.retnemt.dk/info-tips.htm. Vend mango, forårsløg, salvie og rucola sammen, og top pizzaen med den, når den er færdigbagt. Læg evt. salaten på midten af pizzaen efter den er skåret, så man selv kan vælge om man vil have en bid med eller uden den friske topping.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader oven- og undervarme uden varmluft. Vi foreslår at bage på bagesten sat lidt under midten i ovnen. Har du ikke en bagesten så forbag bunden uden fyld på en bageplade i 1-2 min. Tag herefter bunden ud, læg fyld på og bag færdig.
  2. Rul dejene tyndt ud bagepapir og læg dem på hver sin bageplade eller bagerist. Har du ikke en bagesten, så forbag pizzabundene nu, se pkt. 1.
  3. Skær kartoflen tyndt, gerne på et mandolinjern og skyl skiverne igennem i en skål koldt vand, afdryp og tør. Pluk mozzarellaen ud over bundene.
  4. Læg kartoflerne tæt op ad hinanden, dæk hele pizzaen på nær 1-2 cm i kanten. Halvér chorizo-skiverne, læg dem på og dryp med små toppe yoghurt hist og her. Dryp til sidst med lidt olivenolie
  5. Bag pizzaerne i 8-10 min til skorpen bliver gylden. Har du en bagesten, så skub pizzaerne over på bagestenen.
  6. Skyl og snit forårsløg fint. Skyl og hak rucola og salvie groft. Skræl mango og skær i små tern. Du kan se hvordan på https://www.retnemt.dk/info-tips.htm. Vend mango, forårsløg, salvie og rucola sammen, og top pizzaen med den, når den er færdigbagt. Læg evt. salaten på midten af pizzaen efter den er skåret, så man selv kan vælge om man vil have en bid med eller uden den friske topping.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2908 kJ (695 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 1076 257 37
Kulhydrat 1396 334 48
Fedt 436 104 15

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.

tilmeld dig nu