Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Spændende

Pizza parma — med lufttørret skinke

(baseret på 871 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 rulle pizzadej
4 tomater
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
Salt og peber
125 g frisk mozzarella
4 skiver lufttørret skinke
100 g artiskok-hjerter
35 g semi dried tomater i strimler
Frisk basilikum






Ingredienser

1 rulle pizzadej
4 tomater
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
Salt og peber
125 g frisk mozzarella
6 skiver lufttørret skinke
100 g artiskok-hjerter
35 g semi dried tomater i strimler
Frisk basilikum






Ingredienser

1½ rulle pizzadej
5-6 tomater
1½ fed hvidløg
1½ spsk olivenolie
Salt og peber
175 g frisk mozzarella
6 skiver lufttørret skinke
150 g artiskok-hjerter
50 g semi dried tomater i strimler
Frisk basilikum






Ingredienser

1½ rulle pizzadej
5-6 tomater
1½ fed hvidløg
1½ spsk olivenolie
Salt og peber
175 g frisk mozzarella
10 skiver lufttørret skinke
150 g artiskok-hjerter
50 g semi dried tomater i strimler
Frisk basilikum






Ingredienser

2 ruller pizzadej
7 tomater
2 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
Salt og peber
250 g frisk mozzarella
10 skiver lufttørret skinke
200 g artiskok-hjerter
75 g semi dried tomater i strimler
Frisk basilikum






Ingredienser

2 ruller pizzadej
7 tomater
2 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
Salt og peber
250 g frisk mozzarella
15 skiver lufttørret skinke
200 g artiskok-hjerter
75 g semi dried tomater i strimler
Frisk basilikum






Ingredienser

3 ruller pizzadej
11 tomater
3 fed  hvidløg
3 spsk olivenolie
Salt og peber
350 g frisk mozzarella
15 skiver lufttørret skinke
300 g artiskok-hjerter
100 g semi dried tomater i strimler
Frisk basilikum






Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader (200 grader ved varmluftovn). Rul pizzadejen ud på en bageplade. 
  2. Skyl tomater, skær i kvarte. Pil hvidløg og skær i halve. Blend tomar og hvidløg til en grov sauce med stavblender. Bland med olivenolie, salt og peber og fordel den friske tomatsauce på pizzabunden.
  3. Skær osten i tynde skiver. TIP: Du kan nemt dele den friske mozzarella i tynde skiver med en æggedeler. Skær først osten over i 2 halve. Læg hver halvdel i æggedeleren med den runde side nedad og del osten med et snuptag.
  4. Fordel ost, skinke, artiskokker og soltørrede tomater på pizzaen.
  5. Sæt pizzaen i ovnen i ca. 12-15 min., til osten er smeltet og bunden sprød og gylden i kanten. Drys basilikum over lige inden servering.


Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader (200 grader ved varmluftovn). Rul pizzadejen ud på en bageplade. 
  2. Skyl tomater, skær i kvarte. Pil hvidløg og skær i halve. Blend tomar og hvidløg til en grov sauce med stavblender. Bland med olivenolie, salt og peber og fordel den friske tomatsauce på pizzabunden.
  3. Skær osten i tynde skiver. TIP: Du kan nemt dele den friske mozzarella i tynde skiver med en æggedeler. Skær først osten over i 2 halve. Læg hver halvdel i æggedeleren med den runde side nedad og del osten med et snuptag.
  4. Fordel ost, skinke, artiskokker og soltørrede tomater på pizzaen.
  5. Sæt pizzaen i ovnen i ca. 12-15 min., til osten er smeltet og bunden sprød og gylden i kanten. Drys basilikum over lige inden servering


Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader (200 grader ved varmluftovn). Rul pizzadejen ud på en bageplade. 
  2. Skyl tomater, skær i kvarte. Pil hvidløg og skær i halve. Blend tomar og hvidløg til en grov sauce med stavblender. Bland med olivenolie, salt og peber og fordel den friske tomatsauce på pizzabunden.
  3. Skær osten i tynde skiver. TIP: Du kan nemt dele den friske mozzarella i tynde skiver med en æggedeler. Skær først osten over i 2 halve. Læg hver halvdel i æggedeleren med den runde side nedad og del osten med et snuptag.
  4. Fordel ost, skinke, artiskokker og soltørrede tomater på pizzaen.
  5. Sæt pizzaen i ovnen i ca. 12-15 min., til osten er smeltet og bunden sprød og gylden i kanten. Drys basilikum over lige inden servering


Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader (200 grader ved varmluftovn). Rul pizzadejen ud på en bageplade. 
  2. Skyl tomater, skær i kvarte. Pil hvidløg og skær i halve. Blend tomar og hvidløg til en grov sauce med stavblender. Bland med olivenolie, salt og peber og fordel den friske tomatsauce på pizzabunden.
  3. Skær osten i tynde skiver. TIP: Du kan nemt dele den friske mozzarella i tynde skiver med en æggedeler. Skær først osten over i 2 halve. Læg hver halvdel i æggedeleren med den runde side nedad og del osten med et snuptag.
  4. Fordel ost, skinke, artiskokker og soltørrede tomater på pizzaen. 
  5. Sæt pizzaen i ovnen i ca. 12-15 min., til osten er smeltet og bunden sprød og gylden i kanten. Drys med basilikum lige inden servering.


Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader (200 grader ved varmluftovn). Rul pizzadejen ud på en bageplade. 
  2. Skyl tomater, skær i kvarte. Pil hvidløg og skær i halve. Blend tomar og hvidløg til en grov sauce med stavblender. Bland med olivenolie, salt og peber og fordel den friske tomatsauce på pizzabunden.
  3. Skær osten i tynde skiver. TIP: Du kan nemt dele den friske mozzarella i tynde skiver med en æggedeler. Skær først osten over i 2 halve. Læg hver halvdel i æggedeleren med den runde side nedad og del osten med et snuptag.
  4. Fordel ost, skinke, artiskokker og soltørrede tomater på pizzaen.
  5. Sæt pizzaen i ovnen i ca. 12-15 min., til osten er smeltet og bunden sprød og gylden i kanten. Drys med basilikum lige inden servering.


Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader (200 grader ved varmluftovn). Rul pizzadejen ud på en bageplade. 
  2. Skyl tomater, skær i kvarte. Pil hvidløg og skær i halve. Blend tomar og hvidløg til en grov sauce med stavblender. Bland med olivenolie, salt og peber og fordel den friske tomatsauce på pizzabunden.
  3. Skær osten i tynde skiver. TIP: Du kan nemt dele den friske mozzarella i tynde skiver med en æggedeler. Skær først osten over i 2 halve. Læg hver halvdel i æggedeleren med den runde side nedad og del osten med et snuptag.
  4. Fordel ost, skinke, artiskokker og soltørrede tomater på pizzaen.
  5. Sæt pizzaen i ovnen i ca. 12-15 min., til osten er smeltet og bunden sprød og gylden i kanten. Drys med basilikum lige inden servering.


Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader (200 grader ved varmluftovn). Rul pizzadejen ud på en bageplade. 
  2. Skyl tomater, skær i kvarte. Pil hvidløg og skær i halve. Blend tomar og hvidløg til en grov sauce med stavblender. Bland med olivenolie, salt og peber og fordel den friske tomatsauce på pizzabunden.
  3. Skær osten i tynde skiver. TIP: Du kan nemt dele den friske mozzarella i tynde skiver med en æggedeler. Skær først osten over i 2 halve. Læg hver halvdel i æggedeleren med den runde side nedad og del osten med et snuptag.
  4. Fordel ost, skinke, artiskokker og soltørrede tomater på pizzaen.
  5. Sæt pizzaen i ovnen i ca. 12-15 min., til osten er smeltet og bunden sprød og gylden i kanten. Drys med basilikum lige inden servering.


Næringsindhold pr. person

Energi: 3598 kJ (860 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 648 155 18
Kulhydrat 1727 413 48
Fedt 1223 292 34

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Pizza

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu