Pizza med linquica og spinat
3 dages holdbarhed

Pizza med linquica

og spinat
Ny opskrift
Under 35 min
11 Ingredienser
Lækker pizza med linquica - krydret pølse - og spinat serveret med tomatsalat

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Mel
  • Olie
  • Olivenolie
  • Peber
  • Salt
Pizzadej, surdej
400 stk
(Gluten, Hvede)
Rødløg
½+½ stk
Cherrytomater
250 g
Babyspinat
50 g
Grillpølse m. linquica
2 stk
Creme fraiche
1½ dl
(Mælk, Laktose)
Revet ost
150 g
(Mælk, Laktose)
Rød balsamico
1½ tsk
(Svovldioxid)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
1298 kcal
Fedt:
68 g
Kulhydrater:
117 g
Protein:
54 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Tag pizzadejen ud af køleskabet ½ time før, hvis der er tid.

Tænd ovnen på 220°C (Varmluft). Drys lidt mel på køkkenbordet, rul dejen tyndt ud og læg på bagepapir på en bageplade.
Pil løg og skær i tynde skiver. Skyl tomaterne og del dem i halve. Skyl spinat, lad den dryppe af og vend den med lidt olie. Skær linquica i 1 cm tykke skiver med en skarp kniv.
Smør creme fraiche jævnt ud på pizzabunden og fordel spinat og halvdelen løget ovenpå. Drys med revet ost og fordel linquica og halvdelen af tomaterne. Bag i ovnen i 6-8 min. til osten er gylden og pølsen er gennemstegt.
 Bland resten af tomaterne og løget i en skål. Pisk balsamico med 1 spsk olivenolie, salt og peber. Fordel dressingen over tomatsalaten.
Servér pizza med tomatsalat.
Håber maden smager!