Pizza Hawaii style
25-35
3 dages holdbarhed

Pizza Hawaii style

Med skinke, ost og ananas chutney. En Hawaii pizza på en anden måde, hvor du kan tilvælge eller fravælge ananasen.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Mel

Det skal du bruge

Pizzadej (Gluten, Hvede)
400 g
Skalotteløg
½ stk
Ananas i tern
70 g
Karry
½ spsk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
1 spsk
Pizza-sauce
1 glas
Revet ost (Mælk, Laktose)
100 g
Skinkestrimler
225 g
Oregano
1 tsk
Rucola salat
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 891 kcal
  • Fedt 20 g
  • Kulhydrater 125 g
  • Protein 53 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Dejen bør opbevares ved 2 gr. for at undgå at hævningen starter. Læg den på køleelementet i køleskabet.

  1. Tag pizzadejen ud af køleskabet ½ time før, hvis der er tid. Tænd ovnen på 220°C (Varmluft). Drys lidt mel på køkkenbordet, rul dejen tyndt ud og læg på bagepapir på en bageplade.
  2. Ananas-chutney: Pil skalotteløg og hak dem fint. Kog ananas og lage med skalotteløg, karry, hvidvinseddike og ½ spsk sukker i en kasserolle i ca. 10 min. til væden tykner. Sæt til side og lad det køle af.
  3. Pizza: Kom tomatsauce på bundene og drys med ost, skinke og oregano. Bag pizzaerne samtidig i ca. 9-12 min. til de er sprøde og har fået noget farve.
  4. Servering: Top pizzaerne med ananas-chutney og rucola.