Pizza bianca con prosciutto é pomodorini dolci
5 dages holdbarhed

Pizza bianca con prosciutto

é pomodorini dolci
4 (157)
Under 20 min
7 Ingredienser
Pizza med lufttørret skinke, cherrytomater og rucola

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
Pizzabund
2 stk
(Gluten, Hvede)
Cherrytomater
200 g
Hvidløgsdressing
1½ pose
(Æg, Mælk, Selleri, Sennep, Laktose)
Oregano
1 pose
Rucola salat
50 g
Lufttørret skinke
4 skiver
Tanelli ost
1 pk
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
776 kcal
Fedt:
38 g
Kulhydrater:
80 g
Protein:
28 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 240°C (Varmluft).
 Skyl og tør tomaterne og del dem i to. Fordel hvidløgsdressing og tomater på bundene og krydr med oregano. Placér hver bund på bagepapir på en bageplade. Bag begge pizzaer på én gang ca. 6-8 min. til de er sprøde og har fået noget farve. Byt om på pladerne halvvejs igennem.
 Skyl og tør rucola. Riv skinken i smallere strimler og fordel på de færdigbagte pizzaer. Top med rucola. Skær osten i flager med en ostehøvl eller riv på et rivejern. Kom ost på pizzaerne og dryp med en god olivenolie. Buon appetito!
Håber maden smager!