Pizza bianca con prosciutto é pomodorini dolci
20-30
3 dages holdbarhed

Pizza bianca con prosciutto é pomodorini dolci

Fuldkornspizza med hvid sauce, lufttørret skinke, cherrytomater og rucola

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • byg,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Mel
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Pizzadej fuldkorn (Gluten, Byg, Hvede)
400 g
Cherrytomater
125 g
Hvidløgsdressing (Æg, Mælk, Selleri, Sennep, Laktose)
2 pose
Oregano
1 pose
Rucola salat
50 g
Lufttørret skinke
4 skiver
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
1 pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 920 kcal
  • Fedt 40 g
  • Kulhydrater 107 g
  • Protein 34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Hvis du har kan du sætte flere bageplader/riste i ovnen og bage flere pizzaer samtidig.

  1. Tag dejen ud af køleskabet ½ time før, hvis du har tid. Tænd ovnen på 220ﹾ varmluft og lad en bageplade blive varm i ovnen.
  2. Pizza bianca: Rul pizzadejen ud på et meldrysset bord og læg den på et stykke bagepapir. Skyl og tør tomaterne og del dem i to. Fordel hvidløgsdressing og tomater på bundene og krydr med oregano. Læg pizzaen over på den varme bageplade og bag i ovnen i ca. 10 min. til  tomaterne har lidt farve og pizzabunden er sprød.
  3. Topping: Skyl og tør rucola. Riv skinken i smallere strimler og fordel på de færdigbagte pizzaer. Top med rucola. Skær osten i flager med en ostehøvl eller riv på et rivejern. Drys ost på pizzaerne og dryp med en god olivenolie. Buon appetito!